Blakstienų Pakėlimas ir Laminavimas. Viskas, Ką Reikia Žinoti

Blakstienų Pakėlimas ir Laminavimas. Viskas, Ką Reikia Žinoti

Jūs tikrai girdėjote apie blakstienų pakėlimą arba blakstienų laminavimą. Tai neabejotinai geriausias būdas pagerinti blakstienų išvaizdą ir būklę. Blakstienos išlieka savo vietoje ir atrodo pilnesnės, o tai akivaizdžiai suteikia akims nuostabaus ryškumo. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte daugiau detalių!

Kas Yra Blakstienų Pakėlimas Ir Koks Jo Poveikis?

Procedūra yra skirta blakstienų plaukeliams sustiprinti, užpildant juos keratino baltymu, dar žinomu, kaip plaukų statybine medžiaga. Blakstienų pakėlimas ir laminavimas apima specialių tirpalų naudojimą, keičiančių plaukų struktūrą. Jie ištirpdo disulfidines jungtis, kad blakstienos būtų lengviau tvarkomos ir kad jos lengviau pasisavintų maistines medžiagas, o tada atstato ryšius ir užsandarina plauko odelės sluoksnį.

Kuo Skiriasi Blakstienų Pakėlimas Nuo Blakstienų Laminavimo?

Reikėtų pažymėti, kad kiekvienas laminavimo procesas taip pat yra blakstienų pakėlimas, tačiau ne kiekvienas blakstienų pakėlimas yra blakstienų laminavimas. Negalime vartoti šių terminų pakaitomis.

  • Blakstienų pakėlimas suteikia blakstienoms norimą formą. Blakstienų pakėlimo procesui tirpalai yra skirti padaryti plaukelius lengviau tvarkomus. Dėka specialių silikoninių juostelių arba pagalvėlių ir blakstienų klijų, galime pakelti blakstienas, prilaikyti jas vietoje ir sukurti norimą riestumą.
  • Blakstienų laminavimas gali būti vadinamas keratininiu blakstienų pakėlimu ir dažniausiai yra paskutinis visos procedūros etapas, kuriuo yra siekiama sudrėkinti ką tik cheminiais tirpalais padengtas blakstienas. Blakstienose esantys tarpeliai yra užpildomi keratinu ir blakstienos tampa elastingos, tvirtos ir papildomai apsaugotos.

Efektas Po Blakstienų Pakėlimo ir Laminavimo

Didžiausias blakstienų pakėlimo ir laminavimo privalumas yra tai, kad blakstienos atrodo natūraliai, ne per daug ryškios. Jos būna tobulai atskirtos, blizgios ir storesnės, todėl atrodo sveikiau. Dėl šios priežasties dauguma moterų deda į šoną blakstienų tušus ir rietiklius. Žinoma, galite juos naudoti po blakstienų pakėlimo - tai visiškai priklauso nuo jūsų.

Rezultatai Po Blakstienų Pakėlimo:

  • permamentinis blakstienų pakėlimo efektas
  • blakstienų rietimas ir ilgesnės išvaizdos blakstienos
  • gilesnė blakstienų spalva (jei naudojate blakstienų atspalvį)

Rezultatai Po Blakstienų Laminavimo:

  • giliai pamaitintos, stiprios blakstienos
  • storesnės išvaizdos blakstienos
  • elastingos ir blizgios blakstienos
  • natūralūs, ilgalaikiai rezultatai

Blakstienų Pakėlimas ir Laminavimas. Ką į tai įeina?

Žemiau pristatome blakstienų pakėlimo ir laminavimo procesą, kuris visada apima tuos pačius veiksmus, nesvarbu, ar tai darysite salone, ar darysite pačios, naudodamos namuose naudojamą blakstienų pakėlimo rinkinį. Procedūra trunka apie pusantros valandos.

1 ŽINGSNIS. BLAKSTIENŲ PARUOŠIMAS

Gerai nuvalykite blakstienas nuo makiažo likučių, dulkių ir riebalų. Galite naudoti tam specialiai sukurtą blakstienų ir antakių šampūną.

2 ŽINGSNIS. APSAUGOKITE APATINĮ AKIŲ VOKĄ IR APATINES BLAKSTIENAS

Galite naudoti specialius hidrogelio pleistrus. Tiesiog uždėkite juos ant voko, atskirdami viršutines ir apatines blakstienas. Taip sumažinsite viršutinių ir apatinių blakstienų sulipimo riziką.

3 ŽINGSNIS. RINKITĖS GERIAUSIAS SILIKONINES JUOSTELES AR PAGALVĖLES

Rinkitės silikonines juosteles blakstienoms pakelti ir laminuoti. Pasirinkite savo akiai tinkamiausią dydį ir uždėkite juostelę per visą viršutinį voką. Jei bijote, kad juostelė pajudės, galite jį pritvirtinti naudojant blakstienų pakėlimo klijus.

4 ŽINGSNIS. BLAKSTIENŲ PARUOŠIMAS PROCEDŪRAI

Naudojant tuos pačius klijus ir specialias blakstienų pakėlimo šukas, pritvirtinkite viršutines blakstienas prie juostelės. Stenkitės, kad blakstienos būtų tiksliai atskirtos.

5 ŽINGSNIS. ATVERKITE ODELES

Naudokite aktyvinamąjį tirpalą, skirtą blakstienų pakėlimui ir laminavimui. Jis skirtas atpalaiduoti plaukelio struktūrą, todėl blakstienas galėsite lengviau formuoti ir tvarkyti. Užtepkite produktą ant blakstienų su švariu aplikatoriumi, maždaug per milimetrą nuo blakstienų linijos. Plaukeliai gauna keratino injekciją ir sugeria visas reikalingas maistines medžiagas. Maždaug po 7-10 minučių nuimkite produktą su vatos diskeliu ar kitu švariu aplikatoriumi.

6 ŽINGSNIS. PABAIGAI BLAKSTIENŲ PAKĖLIMAS

Naudokite neutralizuojantį tirpalą, skirtą blakstienų pakėlimui ir laminavimui. Produktas yra skirtas aktyvuojančiam tirpalui neutralizuoti ir odelių žvyneliams uždaryti. Užtepkite tirpalą su švariu aplikatoriumi maždaug vieno milimetro atstumu nuo blakstienų linijos ir palikite 7-10 minučių. Galiausiai nuimkite produktą su švariu vatos diskeliu ar kitu švariu aplikatoriumi.

7 ŽINGSNIS. NAUDOKITE BLAKSTIENŲ DAŽUS (NEPRIVALOMA)

Jei norite patamsinti blakstienas blakstienų pakėlimo proceso metu, tuomet turėtumėte tai atlikti šiame etape. Palikite dažus ant blakstienų taip, kaip nurodė produkto gamintojas (tikslų laiką žiūrėkite ant pakuotės).

8 ŽINGSNIS. LAIKAS KONDICIONIERIUI

Keratininis kondicionierius, skirtas blakstienų pakėlimui ir laminavimui, pagerins gydymo procedūros rezultatus. Toks serumas suteikia blakstienoms glotnumo, natūralaus blizgesio, elastingumo ir atsparumo. Užtepkite maždaug vieno milimetro atstumu nuo blakstienų linijos ir palikite 7-10 minučių. Tada nuvalykite su drėgnu vatos diskeliu.

9 ŽINGSNIS. ATSARGIAI NUIMKITE JUOSTELĘ

Nuimant silikoninę juostelę ar pagalvėlę galite naudoti drėgną Q antgalį. Švelniai ir atsargiai pastumkite jį po juostele. Blakstienų pakėlimo klijai yra tirpūs vandenyje, todėl juostelė lengvai atsiplėš nuo akių voko ir blakstienų. Naudodami vienkartinį šepetėlį sušukuokite blakstienas kaip užbaigiamąjį veiksmą.

Ką Reikėtų Atsiminti Po Blakstienų Pakėlimo ir Laminavimo?

24 valandas po blakstienų pakėlimo proceso svarbiausia būti atsargioms. Nešlapinkite ir nelieskite blakstienų. Nenaudokite makiažo ir praleiskite blakstienų sritį, kuomet naudosite odos priežiūros priemones, pavyzdžiui, veido drėkinamąsias priemones ir aliejus. Po 24 valandų galite pradėti puoselėti savo blakstienas. Geros kokybės aliejų naudojimas blakstienų drėkinimui yra geriausias pasirinkimas, nes blakstienos po blakstienų pakėlimo ir laminavimo labai gerai sugeria visas maistines medžiagas ir vitaminus.

Blakstienų Pakėlimas ir Laminavimas. Kiek Ilgai Išlieka ir Kada Reikia Kartoti Procedūrą?

Kaip ir galvos plaukai, taip ir blakstienos turi natūralų gyvavimo ciklą ir blakstienų plaukeliai tam tikru momentu iškrenta. Kitaip tariant, poveikis po blakstienų pakėlimo priklauso nuo natūralaus proceso. Atsižvelgiant į vidutinę blakstienų gyvavimo trukmę, rezultatai išlieka apie 5 savaites, tačiau tai nėra taisyklė. Kai kuriais atvejais blakstienų pakėlimas ir laminavimas išlieka net 7 savaites.

Optimalus laikas, po kurio reikėtų kartoti blakstienų pakėlimą, yra nuo 5 iki 7 savaičių. Būtent tada naujos blakstienos greičiausiai pakeis senąsias, kurios buvo laminuotos.

Blakstienų Pakėlimo ir Laminavimo Kontraindikacijos:

  • alerginė akių liga
  • odos lupimasis akių srityje
  • konjunktyvitas ir kitos infekcijos
  • padidėjęs akių jautrumas
  • katarakta ir glaukoma
  • miežis, keratitas
  • chemoterapija

Blakstienų Pakėlimas ir Laminavimas - Atsiliepimai

Gaukite atsiliepimų apie blakstienų pakėlimo rinkinius bei apie gydymo procesą iš savo draugų arba ieškokite jų internete. Jie yra aiškūs: moterys, atlikusios blakstienų pakėlimą, džiaugiasi rezultatais ir mėgaujasi nuostabiu blakstienų riestumu bei apimtimi. Jos taip pat vertina ilgalaikį poveikį ir dauguma jų kartoja procedūrą.

Blakstienų Pakėlimas Namuose. Ar Verta?

Paprastai, blakstienų pakėlimas namuose apima tuos pačius veiksmus ir produktus, kaip ir profesionalios specialistės atliekama procedūra. Jums tereikia įsigyti specialų namų blakstienų pakėlimo ir laminavimo rinkinį. Tokį galite rasti mūsų Nanolash parduotuvėje. Rinkinyje yra aiškios ir paprastos instrukcijos bei visi būtiniausi priedai. Galite naudotis aukščiau pateiktu gidu ir mėgautis salono vertomis, nepriekaištingomis blakstienomis!



Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai tik patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika