Gidas: Akių Makiažas Su Dirbtinėmis Blakstienomis - Į Ką Atkreipti Dėmesį?

Gidas: Akių Makiažas Su Dirbtinėmis Blakstienomis - Į Ką Atkreipti Dėmesį?

Blakstienų priauginimo efektas gali pakankamai pabrėžti akis, kad moterys kurį laiką atsisakytų akių makiažo. Čia nėra nieko blogo ir tai įrodo, kiek blakstienų priauginimas gali paveikti ir mūsų išvaizdą, ir nuotaiką. Kaip bebūtų, jei norite dar labiau pagražinti savo žvilgsnį, turite pagalvoti apie keletą svarbių dalykų, kuriuos šiandien atskleisime.

Akių makiažas su dirbtinėmis blakstienomis - palaikykite harmoniją

Nesvarbu kokį blakstienų priauginimo metodą pasirinksite (klasikinį, volume ar hibridinį), akis iš karto bus paryškinta, o žvilgsnis atrodys žymiai gilesnis. Jei nuspręsite papildomai naudoti akių šešėlius - nepamirškite išlaikyti savo išvaizdos harmonijos. Drąsus akių makiažas kartu su volume blakstienų priauginimu gali nuostabiai pabrėžti akį elegantiškam renginiui, tačiau lengva persistengti ir visiškai sumažinti priaugintų blakstienų efektą.

Į ką verta atkreipti dėmesį?

  • Akių šešėlių pasirinkimas neturėtų užgožti priaugintų blakstienų efekto. Rinkitės šviesias spalvas, kurios derėtų prie bendros išvaizdos.
  • Akių pieštuko naudojimas yra gerai, tačiau naudokite jį subtiliai, kad jūsų blakstienos išliktų pagrindinis aspektas.
  • Užtepus papildomą tušo sluoksnį ant apatinių blakstienų, pašalinsite nepageidaujamą kontrastą tarp jų ir viršutinių blakstienų. 
  • Galite sustiprinti dirbtinių blakstienų efektą suteikiant blakstienų linijai gilesnę išvaizdą. Šiai užduočiai naudokite pieštuką ir juo paryškinkite viršutinę vandens liniją.

Madingos makiažo tendencijos, sukurtos dirbtinėms blakstienoms

Makiažas yra meno rūšis, kurią galima įvaldyti skiriant tam pakankamai dėmesio. Būtina prisiminti anksčiau minėtą harmoniją, kad efektas neatrodytų perdėtas. Kokią makiažo išvaizdą renkasi moterys su dirbtinėmis blakstienomis?

  • Minimalizmas su subtiliu prisilietimu

Šiuo atveju laimi natūrali išvaizda. Moterys dažniausiai renkasi švelnų antakių apibrėžimą, naudojant, pavyzdžiui, natūralaus atspalvio pomadą, arba demonstruoja savo tvarkingus ir dažnu atveju laminuotus antakius. Rinkitės neutralių atspalvių šešėlius, kurie subtiliai išryškina akis, taip pat galite naudoti akių pieštuką, kol yra išlaikomas paprastumas. Kad jūsų lūpos atrodytų natūraliai, pakanka lūpų blizgio ar lūpų aliejaus, kad jos atrodytų blizgesnės. Taip pat galite pasirinkti neutralius lūpų dažus, kurių atspalvis artimas jūsų natūraliai lūpų spalvai. Derinkite tai su 1:1 blakstienų priauginimu, ši išvaizda taip pat dera su hibridiniu metodu. Toks makiažas tinka kiekvienai progai ir kiekvienai moteriai.

  • Gaivi ir subtili pastelinė išvaizda

Moterys paprastai mėgsta eksperimentuoti ir išsiskirti. Pastelinės spalvos yra nuolat grįžtanti mados ir makiažo tendencija. Jos nuostabiai išryškina natūralų grožį ir kontrastuoja su skirtingomis akių spalvomis. Mėtų, alyvinės, geltonos ir mėlynos spalvos akių šešėliai tikrai atkreips dėmesį. Spalvingi akių pieštukai tampa vis populiaresni, nes leidžia sukurti kūrybišką makiažą. Galbūt tai nėra pati geriausia išvaizda eiti į darbą, bet puikiai tinka vasaros vakarams ar muzikos festivaliams. Hibridiniu metodu atliktas blakstienų priauginimas papildomai naudojant spalvotus plaukelius tikrai sužavės kiekvieną.

  • Intensyvi dūminė akis

Jei dairotės išvaizdos elegantiškam vakaro renginiui ir svajojate apie šiek tiek drąsesnę savo versiją - rinkitės patikimą, dūminę akių išvaizdą ir derinkite ją su volume blakstienų priauginimu. Intensyvūs akių šešėliai ir tinkamas maišymas pavers jūsų žvilgsnį žavingu. Galite nenaudoti akių pieštuko arba juo švelniai pagilinti blakstienų liniją.

  • Nenugalimas blizgesys - blizgučiai

Beprotiška naktis reikalauja taip pat beprotiškos išvaizdos! Nepriklausomai nuo pasirinkto blakstienų priauginimo metodo, rinkitės blizgančius priedus. Blizgantys akių šešėliai? O kaip blizgantis akių pieštukas su spalva, kad atitiktų jūsų aprangą? Taip pat, nepamirškite šiek tiek paryškinti vidinius akių kampučius. Taipogi galite rinktis specialius deimantus, kurie prilimpa prie jūsų odos ir kuriuos galite naudoti tiesiai po antakiu. Blizgėkite ir linksminkitės!

Makiažas su dirbtinėmis blakstienomis - problemos, kurias galite įveikti

  • Dirbtinės blakstienos ir akių makiažas

Akių makiažas kartu su dirbtinėmis blakstienomis neprivalo būti sudėtingas. Tačiau reikia atkreipti dėmesį į naudojamą kosmetiką, nes suklydus galite greičiau prarasti dirbtines blakstienas, nei kad galvojote.

PROBLEMA: Nors kreminiai akių šešėliai turi savo gerbėjų, jie gali būti netinkamas pasirinkimas. Jie gaminimai aliejaus pagrindu, o aliejai kenkia blakstienų priauginimo klijams. Todėl naudojant vandeniui atsparią kosmetiką taip pat kyla didelė pažeidimo rizika. Ji yra aliejaus pagrindu ir gali būti nuplaunami tik dvifaziu miceliniu vandeniu, kuris, kaip tikriausiai atspėjote, taip pat yra aliejaus pagrindu.

PATARIMAS: naudokite klasikinius arba birius akių šešėlius. Jie yra gerai pigmentuoti ir vienodai gražiai atrodo ant akies voko. Jie taip pat lengvai nusiplauna. Renkantis akių pieštuką, geriau imkite skystą arba pieštukinį akių pieštuką.

  • Dirbtinės blakstienos ir makiažo pagrindas bei maskavimo priemonė

Atrodo, du skirtingi dalykai, susiję su dviem skirtingomis sritimis, tačiau jie gali pakenkti vienas kitam.

PROBLEMA: Jūsų maskuoklį ar pagrindą gali būti sunku nuplauti, o kartais ruošiantis ryte, šiek tiek gali patekti ant blakstienų. Pašalinti šias priemones yra tikrai sudėtinga ir gali sulipinti blakstienas. Veido pudra taip pat gali būti problemiška, kuomet nusėda ant mūsų blakstienų. Jos automatiškai praranda sodrią juodą spalvą ir visas dirbtinių blakstienų efektas atrodo tiesiog prastai.

PATARIMAS: Geriausia yra rinktis mikro šepetėlį ar vatos tamponėlį ir švelniai sudrėkinti jį su miceliniu vandeniu. Užmerkite akį ir švelniai braukite nuo blakstienų šaknų iki galiukų. Galiausiai pašukuokite blakstienas su šepetėliu.

  • Akių makiažo valymas turint dirbtines blakstienas

Niekada nepamirškite nusivalyti akių makiažo - akys ir blakstienos tikrai jums padėkos.

PROBLEMA: Dabar, kai žinote, kad naudojant dvifazius makiažo valiklius ir netinkamus produktus galite pakenkti blakstienoms, verta atkreipti dėmesį į pagrindinius vonios kambario aksesuarus. Turime omenyje vatos diskelius, kuriuos naudojate makiažui pašalinti. Šie, atrodo, nepastebimi dalykai gali sukelti daug problemų valant makiažą nuo priaugintų blakstienų. Pluošteliai įstringa tarp blakstienų ir juos sunku pašalinti. Be to, pluošteliai gali įstrigti tarp natūralių ir dirbtinių blakstienų ir taip lengvai galite ištraukti priaugintas blakstienas.

PATARIMAS: makiažui pašalinti naudokite vienfazį micelinį vandenį. Galite tepti ant pirštų ir leisti šiek tiek suputoti, tada paskleisti putas ant akių vokų. Po kelių akimirkų makiažo priemonės, tokios kaip akių šešėliai ar akių pieštukas, turėtų ištirpti.

  • Dirbtinių blakstienų plovimas po makiažo valymo

Tai svarbus žingsnis siekiant palaikyti tinkamą higieną ir gerą akių sveikatą

PROBLEMA: Miceliniai vandenys ir makiažo valiklių losjonai skirti kosmetikai ištirpinti ir tuomet yra ją lengviau nuplauti nuo odos bei plaukų, tačiau jie gali palikti šiek tiek likučių. Štai kodėl nuvalę makiažą visada turėtumėte nuplauti veidą su veido geliu. Daugelis iš mūsų šiai užduočiai naudoja įprastą veido gelį, tačiau juose gali būti ingredientų, kurie gali pakenkti klijams. Ką daryti tokioje situacijoje?

PATARIMAS: Verta rinktis tam skirtą blakstienų ir antakių šampūną. Ši itin švelni priemonė puikiai nuvalys blakstienas.

Kaip juo naudotis?

1 ŽINGSNIS. Leiskite šampūnui suputoti Galite rinktis blakstienų ir antakių šampūną iš Nanolash su specialiu, putojančiu dozatoriumi.

2 ŽINGSNIS. Užtepkite putas ant blakstienų

3 ŽINGSNIS. Švelniai braukite pirštais per plaukelius nuo viršaus į apačią. Jei turite švarų, smulkų šepetėlį, galite pasinaudoti ir juo. Jo šereliai slysta tarp blakstienų ir tinkamai išvalo tarpelius tarp jų.

4 ŽINGSNIS. Nuplaukite šampūną su drungnu vandeniu.

Viskas! Jūsų blakstienos nupraustos taip, kaip priklauso. Blakstienas galite plauti ryte ir vakare. Taip pat šampūną galite naudoti savo kasdieniai, natūralių blakstienų, rutinai.



Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai tik patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika