Blakstienų Priauginimo Metodai - Sužinokite Apie Pačias Populiariausias Technikas

Blakstienų Priauginimo Metodai - Sužinokite Apie Pačias Populiariausias Technikas

Blakstienų priauginimas per pastaruosius kelerius metus tapo viena paklausiausių grožio salonų paslaugų. Nors daugumos blakstienų meistrių tvarkaraščiai pilni, tačiau daugelis moterų vis dar dvejoja, ar blakstienų priauginimas joms tinka. Dirbtinių blakstienų stereotipas vis dar glumina daugelį iš mūsų, bet visgi gal taip nebeturėtų būti? Šiandien sužinosite apie profesionalų blakstienų priauginimą, taip pat apie pasidaryk pats (DIY) blakstienų priauginimo metodus, skirtus naudojimui namuose.

Blakstienų priauginimas - gražios blakstienos kiekvienai

Dirbtinės blakstienos jau seniai nebeturėtų būti siejamos su perdėtu ir dramatišku efektu. Šiuolaikiniai blakstienų priauginimo metodai yra gana įvairūs ir sukurti taip, kad tiktų bet kokio tipo akims bei patenkintų kiekvieną klientę. Dėka jų ilgaamžiškumo ir grožio - grožio salonai yra pilnutėliai. Be to, galite rinktis iš juostinių blakstienų, magnetinių blakstienų ir pastarojo laikotarpio hito - kuokštelinių blakstienų, skirtų Pasidaryk Pats (DIY) priauginimui namuose. Taigi, tikrai yra iš ko rinktis!

Blakstienų priauginimo metodai

Yra trys pagrindiniai blakstienų priauginimo metodai - klasikinis, volume ir hibridinis. Skirtumas tarp šių technikų - naudojamų blakstienų skaičius ir jų tipas. Su kiekvienu iš technikų, galite sukurti skirtingai gražią išvaizdą.

Blakstienų priauginimas - klasikinis metodas

Klasikinis blakstienų priauginimo būdas dažnai yra vadinamas 1:1 blakstienų priauginimo metodu, kai priauginama viena dirbtinė blakstiena prie vienos natūralios blakstienos. Esminis šio metodo rezultatas - itin natūralus, kruopščiai ištušuotų, riestų ir ilgesnių blakstienų efektas bei pilniau atrodanti blakstienų linija.

Blakstienų priauginimas - volume metodas

Volume (apimties) metodu siekiama žymiai pastorinti blakstienas. Jis skirstomas į lengvas (2D, 3D) ir dideles (4-8D) apimtis. Panašiai kaip klasikiniame metode, dirbtinės blakstienos klijuojamos prie tikrų. Šiuo atveju, prie vienos natūralios blakstienos priklijuojama daugiau nei viena dirbtinė blakstiena (2D - dvi dirbtinės blakstienos prie vienos natūralios, 3D - trys dirbtinės blakstienos prie vienos ir t.t.). Volume metodo efektas yra labiau pastebimas nei 1:1 metodo atveju. Šiam metodui parinktos blakstienos dažniausiai būna šviesesnės ir siauresnės prie pagrindo, kad neapsunkintų akies ir vis tiek atrodytų natūraliai.

Blakstienų priauginimas - hibridinis metodas

Blakstienų priauginimas naudojant hibridinį metodą apima uždėtų dirbtinių blakstienų ilgio ir storio maišymą. Viena storesnė dirbtinė blakstiena priklijuojama prie vienos natūralios, po to kelios plonesnės priklijuojamos prie kitos tikros blakstienos. Gaunate subtilią apimtį, išlaikant kaip įmanoma natūralesnį efektą.

Norite sužinoti daugiau apie populiariausius blakstienų stilius? Peržiūrėkite mūsų įrašą.

Kokius kitus blakstienų priauginimo metodus išskiriame?

  • DIY klijuojamos blakstienos kuokšteliais

Pasidaryk Pats arba dar kitaip DIY kuokštelinės blakstienos yra skirtos naudoti namuose, tai novatoriškas ir momentinis blakstienų priauginimo metodas. Sintetinės blakstienos yra priklijuojamos ant trumpų ir lanksčių juostelių. Skirtingai nuo įprastų juostinių blakstienų, šios blakstienos kuokšteliais yra skirtos naudojimui namuose, dedamos po tikromis blakstienomis. Tai itin svarbi savybė, nes efektas būna itin natūralus, o blakstienų kuokšteliai yra nepastebimi. Atskiriant blakstienas į segmentus yra labai patogu, kuomet tvirtinate blakstienas. Jums reikės keletos papildomų priedų, kad galėtumėte tvirtinti „Pasidaryk Pats (DIY)“ blakstienas. Galite įsigyti juos atskirai arba gauti viską specialiuose rinkiniuose. Tai būtų:

  1. Rišiklis, kuris pakeičia tradicinius blakstienų klijus. Jis tepamas per visą natūralių blakstienų ilgį arba nuo šaknų iki pusės jų ilgio (renkatės jūs), o jo lipni formulė leidžia pritvirtinti netikras blakstienas prie jūsų natūralių blakstienų. Dedant blakstienas šie klijai neišsausėja, todėl nereikia skubėti ir jaudintis, kad blakstienos bus pritvirtintos netinkamai.
  2. Fiksatorius, kuris neutralizuoja klijų lipnumą uždėjus blakstienas. Jis taip pat yra atsakingas už tai, kad užbaigta išvaizda būtų išliktų patvaresnė. Jis tepamas ant blakstienų ten, kur prieš tai buvo užteptas rišiklis.
  3. Ergonomiškas aplikatorius, kuris palengvina dirbtinių blakstienų susiliejimą su tikrosiomis. Jis turi specialios formos antgalius, kurie palengvina aplikaciją ir užtikrina, kad klijai dar geriau surištų blakstienas.
  4. Valiklis - tai gaminys, leidžiantis patogiai ir greitai nuimti blakstienų kuokštelius.

DIY blakstienų kuokšteliai yra geras pasirinkimas toms, kurios nori ilgiau išliekančio priauginimo nei kad juostelinės ar magnetinės blakstienos. Blakstienos išsilaiko apie 5 dienas, o tinkamai ir atsargiai prižiūrint, blakstienų naudojimo trukmė gali būti dar ilgesnė. Produktai, kurie naudojami priklijuoti blakstienų kuokštelius, nesiliečia su jautria akių vokų oda.

  • Juostinės blakstienos

Juostinės blakstienos yra seniausias blakstienų priauginimo metodas. Dirbtinės blakstienos yra pritvirtinamos ant ilgos juostelės, kuri klijuojama tiesiai prie voko virš natūralios blakstienų linijos. Tam reikia specialių netikrų blakstienų klijų, užteptų per visą juostelės ilgį. Blakstienos švelniai prispaudžiamos prie voko, o tada reikia palaukti, kol klijai išdžius. Juostelę, žinoma, galima apkirpti, kad tiktų pagal jūsų akį. Dienos pabaigoje tiesiog nuimkite blakstienas nuo voko.

Šis metodas yra populiarus, tačiau jis turi nedidelių trūkumų. Blakstienoms klijuoti naudojami klijai yra linkę oksiduotis, todėl dienos metu gali pasidaryti matomi ir atrodyti ne itin maloniai. Dienos metu juostelė labai dažnai nusilupa akių kampučiuose, o tai gali sudirginti voką, nes juostelės labai dažnai būna gana standžios. Tai taip pat yra trumpalaikis blakstienų priauginimo būdas, kuris išlieka tik vieną dieną. 

  • Magnetinės blakstienos

Juostinės ir magnetinės blakstienos yra labai panašūs blakstienų priauginimo metodai. Jie skiriasi tik blakstienų uždėjimu. Skirtingai nuo įprastų juostinių ar kuokštelinių blakstienų, yra naudojami ne klijai, o specialus akių pieštukas su geležies dalelėmis. Ant juostelių yra nedideli magnetukai, kuriuos pritraukia akių pieštuko dalelės.

Šis blakstienų priauginimo būdas yra gana geras ir turi nemažai mėgėjų, tačiau jis taip pat turi tam tikrų minusų. Naudotojos dažnai skundžiasi nemaloniu akių pieštuko kvapu, kuris juntamas net visą dieną. Pigios magnetinės blakstienos yra su dideliais magnetais, kurie kartais gali būti labai matomi. Be to, magnetinių blakstienų uždėjimas priklauso nuo akių kontūro pieštuko ir jis ne visada atitinka akies formą, todėl tai ne kiekvienai tinkamas metodas. Linija taip pat turi būti gana stora ir ne visos moterys yra tokio stipraus makiažo gerbėjos.

Blakstienų priauginimo metodai - ką dar turėtumėte žinoti apie dirbtines blakstienas?

Blakstienų priauginimas - kiek laiko išlieka efektas?

Vidutinė blakstienų priauginimo trukmė yra apie 1.5 mėnesio. Natūralios blakstienos turi savo gyvavimo ciklą ir išsilaiko vidutiniškai 3 mėnesius. Vidutiniškai per dieną prarandame 2-3 blakstienas, todėl papildyti reikės po 3-4 savaičių. „Pasidaryk pats (DIY)“ blakstienų atveju, nešiojimo trukmė yra apie 5 dienas, nors laikotarpis gali būti šiek tiek ilgesnis, atsižvelgiant į jų priežiūrą. Juostelinės ir magnetinės blakstienos yra vienadienis pasirinkimas.

Kiek laiko užtrunka pasidaryti priaugintas blakstienas?

Uždėjimo laikas priklauso nuo blakstienų priauginimo metodo, Jūsų blakstienų meistrės įgūdžių, taip pat ir nuo klientės bendradarbiavimo. 1:1 blakstienų darymas užtrunka daugiausiai iki 2 valandų. Blakstienų priauginimas volume metodu svyruoja nuo 1.5 iki 3 valandų. Juostinės, magnetinės arba „Pasidaryk pats (DIY)“ blakstienų priauginimas trunka vos 10 minučių, ypač kai jau esate įgudusi. 

Atminkite, kad blakstienų formavimo sėkmė priklauso nuo keletos veiksnių. Tai jūsų natūralių blakstienų būklė, blakstienų stilistės įgūdžiai ir tinkama priežiūra po blakstienų uždėjimo, apie ką daugiau galite paskaityti čia. Tam įtakos turi ir tinkamo blakstienų priauginimo metodo parinkimas, naudojamos medžiagos ir blakstienų priauginimui skirtas laikas.



Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai tik patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika