Blakstienų tušas - Kaip Išsirinkti Tą Tobulą?

Blakstienų tušas - Kaip Išsirinkti Tą Tobulą?

Tušas yra makiažo pagrindas. Nesvarbu, ar pasirinksite natūralią išvaizdą, ar ryškesnę, skirtą ypatingai progai, akių paryškinimas yra svarbiausia makiažo dalis. Todėl tušo pasirinkimas nėra jau tokia lengva užduotis. Blakstienos turi skirtingus poreikius, todėl turėtumėte žinoti, kaip juos patenkinti.

Kokio tipo tušus galime išskirti?

Jei nežinote, kokį tušą pasirinkti, pirmiausiai atkreipkite dėmesį į savo blakstienų tipą. Dėl jų įvairovės, tušą reikėtų rinktis pagal jų specifinius poreikius. Yra keturi pagrindiniai tušo tipai:

  • storinantis tušas - vizualiai padidina apimtį ir storina blakstienas, todėl dažniausiai jį naudoja plonų ir retų blakstienų savininkės;
  • ilginantis tušas - trumpos blakstienos atrodo ilgesnės ir, dažnu atveju, vizualiai pakeliamos;
  • rietimo tušas - pakelia tiesias blakstienas, suteikdamas joms riestumo efektą ir optiškai suapvalindamas akis;
  • vandeniui atsparus tušas - pasižymi specialia sudėtimi su vandeniui atspariais ingredientais (dažnai aliejais), todėl netepa net plaukiojant ar prausiantis duše.

Gamintojai stengiasi sujungti visas šias savybes ir sukuria du-viename, o kartais ir trys-viename gaminius. Kiekvienas iš šių leidžia pasiekti skirtingus rezultatus, ypač jei jo formulė tinka apimčiai padidinti, pridedant papildomus blakstienų tušo sluoksnius. Jei jums patinka populiarus, labai padengtų blakstienų, efektas ir manote, kad vieno sluoksnio neužtenka, šis bruožas jus sudomins.

Į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis tušą?

Kaip jau minėjome, kiekvienas tušas yra sukurtas specifiniams poreikiams, o pagrindinis jo vaidmuo - pabrėžti žvilgsnį. Prieš nusprendžiant dėl konkretaus tušo, atkreipkite dėmesį į svarbiausias šio produkto savybes.

Blakstienų tušas - geras šepetėlis

Tinkamos formos šepetėlis, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, gali pasiekti blakstienų šaknis ir pačias trumpiausias blakstienas, jas atskirti bei užriesti. Taigi, jei svarstote, kokį tušą pasirinkti, visada turėkite omenyje šepetėlio formą. Tai labai svarbu renkantis norimą makiažo efektą. Kai kurioms, tai gali labai stebinanti informacija, nes daugelis moterų, renkantis tušą, nekreipia dėmesio į šepetėlį.

Populiariausi blakstienų tušo šepetėliai yra:

  • Šukų formos šepetėlis - kurio šereliai išdėstyti tik vienoje šepetėlio pusėje. Geriausiai tinka trumpoms ir retoms blakstienoms, nes lengvai pasiekia trumpiausius plaukelius ir juos tiksliai atskiria.
  • Tiesus silikoninis šepetėlis - idealus ilgesnėms blakstienoms. Tai populiariausias tušo šepetėlio tipas, kurį galima rasti daugumoje tušų.
  • Kūgio formos silikoninis šepetėlis - pasirodo esąs vienas geriausių blakstienų rietimui ir leidžia itin tiksliai pasiekti trumpiausias blakstienas akių kampučiuose, nenudažant akies voko. Jis taip pat puikiai tinka, jei norite padidinti apimtį.
  • Šiek tiek lenktas silikoninis šepetėlis - su trumpais šereliais vienoje pusėje, o kitoje ilgesniais. Jį dažniausiai renkasi tiesių blakstienų savininkės, nes puikiai jas užriečia, ypač tepant antrą tušo sluoksnį.
  • Rutulio formos silikoninis šepetėlis - nors jis turi labai specifinį dizainą, kuris neprimena įprastos, jis puikiai tinka net smulkiausioms blakstienoms pasiekti. Taip pat galite užtepti tušą visais įmanomais kampais, kad pasiektumėte pačias trumpiausias blakstienas.
  • Labai siauras šepetėlis su besisukančiais šereliais - šis buvo sukurtas tiesioms blakstienoms, kurios nėra labai linkusios formuotis, nes leidžia tiksliai užtepti tušą ir gerai riečia blakstienas.
  • Storas ir didelis šepetėlis - pagamintas iš klasikinių šerelių, kurie gali atrodyti šiek tiek netvarkingi. Šio tipo šepetėlis skirtas suteikti blakstienoms ypatingos apimties naudojant daugybę produktų. Gali pasirodyti, kad su juo turėtų būti sunku dirbti, bet kai įgysite patirties, įvertinsite jo teikiamus rezultatus.
  • Klasikinis šepetėlis su paprastu dizainu - naudojamas daugumos tušo gamintojų. Jis praktiškai tinka bet kokiu tušu.

Blakstienų tušas - tinkama sudėtis

Pigiausi tušai linkę pleiskanoti ir trupėti. Tai nėra malonu, nes blakstienų tušo patekimas į akį gali sukelti ašarojimą ir paraudimą. Be to, tai paprasčiausiai atrodo labai negražiai. Tas pats, kai blakstienų tušas ištepa akių vokus po sąlyčio su drėgme. Todėl atkreipkite dėmesį į gamintojų teiginius apie jų gaminių patvarumą ir skaitykite vartotojų atsiliepimus, kad sužinotumėte, kuris tušas yra geriausias.

Blakstienų tušas - kondicionuojantys ingredientai

Visiems žinoma, kad tušas yra makiažo produktų dalis. Tai labiau siejama su makiažu, o ne su blakstienų priežiūra. Tai šiek tiek klaidinga nuomonė. Daugelį metų gamintojai praturtina savo produktų sudėtis su įvairiais vertingais ingredientais, tokiais kaip:

  • hialurono rūgštis - atsakinga už vandens sulaikymą plaukuose ir gilų drėkinimą, suteikiant blakstienoms sveikesnę išvaizdą;
  • keratinas - pagrindinis plauko statybinė medžiaga. Padidina blakstienų atsparumą ir jas sustiprina;
  • pantenolis - suteikia blizgesį ir užtikrina maitinimą;
  • natūralūs aliejai - tokie kaip ricinos, jojobos ar argano aliejus, kurie apsaugo ir stiprina blakstienas;
  • natūralūs vaškai - su apsaugine funkcija, jie sudaro subtilią apsauginę dangą aplink plaukelius, sutepa ir minkština blakstienas;
  • botaniniai ekstraktai - kurie taip pat drėkina blakstienas ir neleidžia lūžinėti;
  • vitaminas E - suteikia blakstienoms apsauga ir jas maitina.

Jei svarstote, kokį tušą rinktis, rekomenduojame atkreipti dėmesį į jame esančius ingredientus. Jų dėka jūsų blakstienos gali gauti šį tą daugiau nei tik gražią išvaizdą. Jūsų blakstienų maitinimas ir drėkinimas yra raktas į jų geros ir sveikos būklės palaikymą. Būtent todėl, visada stenkitės pasitikrinti jums patinkančio tušo kokybę ir nepirkite prastos kokybės priemonių, kurios išsausins blakstienas ir sukels jų slinkimą.



Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai tik patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika