Naujausi įrašai

Gidas: Kaip Prižiūrėti Dirbtines Blakstienas?

Kaip prižiūrėti priaugintas blakstienas

Dirbtinių blakstienų priežiūra yra tokia pat svarbi kaip ir natūralių blakstienų priežiūra. Žinoma, kad jūs norite išlaikyti dirbtinių blakstienų efektą kuo ilgiau, kad kitas susitikimas su savo blakstienų meistre būtų kuo vėlesnis. Štai keletas paprastų patarimų, kaip prižiūrėti blakstienas, taip pat juostelines blakstienas, magnetines blakstienas ir DIY blakstienas.

Peržiūrėkite straipsnį

Gidas: Akių Makiažas Su Dirbtinėmis Blakstienomis - Į Ką Atkreipti Dėmesį?

Madingos makiažo tendencijos, sukurtos dirbtinėms blakstienoms

Blakstienų priauginimo efektas gali pakankamai pabrėžti akis, kad moterys kurį laiką atsisakytų akių makiažo. Čia nėra nieko blogo ir tai įrodo, kiek blakstienų priauginimas gali paveikti ir mūsų išvaizdą, ir nuotaiką. Kaip bebūtų, jei norite dar labiau pagražinti savo žvilgsnį, turite pagalvoti apie keletą svarbių dalykų, kuriuos šiandien atskleisime.

Peržiūrėkite straipsnį

10 Populiariausių Mitų Apie Blakstienas

Ar blakstienų rietiklis gadina blakstienas?

Tikriausiai klausėte savo močiutės, mamos ar sesers patarimų, kaip pagerinti blakstienas. Kai kurie patarimai galėjo atrodyti šiek tiek abejotini, todėl jums galėjo kilti įtarimų dėl jų veiksmingumo. Panagrinėkime 10 populiariausių blakstienų mitų, kuriuos reikia paneigti.

Peržiūrėkite straipsnį

Blakstienų tušas - Kaip Išsirinkti Tą Tobulą?

Blakstienų tušas - kondicionuojantys ingredientai

Tušas yra makiažo pagrindas. Nesvarbu, ar pasirinksite natūralią išvaizdą, ar ryškesnę, skirtą ypatingai progai, akių paryškinimas yra svarbiausia makiažo dalis. Todėl tušo pasirinkimas nėra jau tokia lengva užduotis. Blakstienos turi skirtingus poreikius, todėl turėtumėte žinoti, kaip juos patenkinti.

Peržiūrėkite straipsnį

Blakstienų Pakėlimas ir Laminavimas. Viskas, Ką Reikia Žinoti

Blakstienų Pakėlimas Namuose. Ar Verta?

Jūs tikrai girdėjote apie blakstienų pakėlimą arba blakstienų laminavimą. Tai neabejotinai geriausias būdas pagerinti blakstienų išvaizdą ir būklę. Blakstienos išlieka savo vietoje ir atrodo pilnesnės, o tai akivaizdžiai suteikia akims nuostabaus ryškumo. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte daugiau detalių!

Peržiūrėkite straipsnį

Blakstienų Priauginimo Metodai - Sužinokite Apie Pačias Populiariausias Technikas

Blakstienų priauginimas - volume metodas

Blakstienų priauginimas per pastaruosius kelerius metus tapo viena paklausiausių grožio salonų paslaugų. Nors daugumos blakstienų meistrių tvarkaraščiai pilni, tačiau daugelis moterų vis dar dvejoja, ar blakstienų priauginimas joms tinka. Dirbtinių blakstienų stereotipas vis dar glumina daugelį iš mūsų, bet visgi gal taip nebeturėtų būti? Šiandien sužinosite apie profesionalų blakstienų priauginimą, taip pat apie pasidaryk pats (DIY) blakstienų priauginimo metodus, skirtus naudojimui namuose.

Peržiūrėkite straipsnį

Populiariausios Tušo Naudojimo Klaidos, Kurias Daro Tikrai Kiekviena Moteris

Blakstienų Priežiūra. Kaip Sustiprinti Blakstienas?

Tušo naudojimas yra laikomas lengviausiu žingsniu atliekant makiažą. Tačiau dauguma iš mūsų nesuvokia darant klaidas, dėl kurių tušas neišlieka visą dieną arba suteikia prastesnį efektą. Pasitikrinkite, ar jūs nedarote kokių nors iš šių klaidų, ir kuo greičiau jų atsikratykite.

Peržiūrėkite straipsnį

Natūrali Blakstienų Priežiūra. Sužinokite, Kaip Reikia Tinkamai Prižiūrėti Savo Blakstienas

geriausias blakstienų kondicionierius

Visos norime jaustis sveikos ir gerai atrodyti. Todėl pastaraisiais metais, odos ir plaukų priežiūros paklausa ženkliai išaugo. Tai galioja ir antakiams bei blakstienoms, o pastarosios vaidina svarbų vaidmenį mūsų sveikatai. Jos ne tik suteikia gražų rėmelį mūsų akims, bet ir saugo jas. Sužinokite, kaip efektyviai prižiūrėti savo blakstienas!

Peržiūrėkite straipsnį

Gidas: Kaip Prisiauginti Dirbtines Blakstienas Namuose Žingsnis Po Žingsnio

kokias blakstienas rinktis

Dirbtinės blakstienos yra puikus būdas paryškinti kiekvienos moters žvilgsnį. Tačiau ne visos turime laiko, kad galėtume praleisti keletą valandų grožio salone. Blakstienų priauginimo procedūra taip pat siejasi su gana nemažomis išlaidomis. Laimei, yra ne mažiau įspūdingų ir pigesnių blakstienų priauginimo būdų, kuriuos galite atlikti lengvai neišėjus iš namų.

Peržiūrėkite straipsnį

Kaip Per Kelias Sekundes Turėti Ilgesnes ir Tankesnes Blakstienas?

Kaip Naudoti Skaidrų Tušą?

Daugelis moterų svajoja apie pilnas ir ilgas blakstienas, tačiau kai kurios iš mūsų neturi laiko profesionalioms blakstienų meistrės procedūroms, kurios trunka kelias valandas. Kartais mums labai trūksta laiko ir norime, kad efektas būtų, tikrąja to žodžio prasme, pasiektas per minutę. Ar yra koks nors būdas tai pasiekti? Taip, iš tikrųjų ne vienas!

Peržiūrėkite straipsnį

1 2
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika