Gidas: Kaip Prižiūrėti Dirbtines Blakstienas?

Gidas: Kaip Prižiūrėti Dirbtines Blakstienas?

Dirbtinių blakstienų priežiūra yra tokia pat svarbi kaip ir natūralių blakstienų priežiūra. Žinoma, kad jūs norite išlaikyti dirbtinių blakstienų efektą kuo ilgiau, kad kitas susitikimas su savo blakstienų meistre būtų kuo vėlesnis. Štai keletas paprastų patarimų, kaip prižiūrėti blakstienas, taip pat juostelines blakstienas, magnetines blakstienas ir DIY blakstienas.

Dirbtinės blakstienos - kodėl jas reikia prižiūrėti?

Blakstienų priauginimas yra neinvazinė procedūra, leidžianti kelias savaites mėgautis nuostabia išvaizdą. Tačiau norint tuo mėgautis ilgiau, būtina išmokti bendras dirbtinių blakstienų priežiūros taisykles. Be tinkamos priežiūros, jūsų blakstienos ilgai neišliks geros būklės, o tai savo ruožtu eikvoja jūsų laiką ir pinigus.

Dirbtinių blakstienų priežiūra skirstoma į du etapus:

  • iki 48 valandų po uždėjimo - specialus priežiūros laikas,
  • po 48 valandų po uždėjimo.

Šiandien papasakosime apie abu dirbtinių blakstienų priežiūros etapus, taip pat gausite keletą patarimų, kaip kuo ilgiau išlaikyti savo stilių. Taip pat, bus šiek tiek informacijos apie tai, kaip prižiūrėti juostelines blakstienas, magnetines blakstienas ir DIY kuokštelines blakstienas. Atminkite, kad tinkama dirbtinių blakstienų priežiūra yra raktas į ilgai išsilaikančią išvaizdą.

Kaip prižiūrėti dirbtines blakstienas - pirmos 48 valandos

Tai svarbiausias dirbtinių blakstienų priežiūros žingsnis, kuris yra atsakingas už visos blakstienų išvaizdos patvarumą. Pirmosios dvi dienos po dirbtinių blakstienų uždėjimo yra laikas, kuomet klijai turi sustingti. Jei šiame etape tinkamai pasirūpinsime ir laikysimės visų jūsų blakstienų meistrės nurodymų, efektas tikrai išliks daug ilgiau.

Pirmąsias 48 valandas po blakstienų priauginimo turite laikytis 4 pagrindinių dalykų:

  1. Stenkitės per daug neliesti blakstienų.
  2. Venkite kontakto su vandeniu. Pamirškite baseiną, sauną ar karštas vonias, nes drėgmė ir karštis kenkia klijams.
  3. Stenkitės susilaikyti nuo kosmetikos tepimo aplink akis. Nenaudokite akių makiažo (blakstienų tušo, akių šešėlių, akių pieštukų ir t.t.), dvifazių makiažo valiklių ar riebių veido kremų (riebios medžiagos gali ištirpdyti klijus). Jei įmanoma, uždėjimo metu būkite kiek įmanoma atsargesnės.
  4. Atkreipkite dėmesį į tai, kaip miegate. Geriausia miegoti ant nugaros, kad netrintumėte blakstienų į pagalvę. Tai gali turėti įtakos efekto patvarumui.

Kaip prižiūrėti priaugintas blakstienas - po 48 valandų

Dirbtinių blakstienų priežiūra po 48 valandų taip pat yra svarbi. Dėka priežiūros, mes darome realią įtaką blakstienų išvaizdai ir jų patvarumui. Nors jums nebereikia ypatingai rūpintis blakstienomis, vis tiek verta atkreipti dėmesį į tam tikras veiklas ir produktus, pavyzdžiui:

  • nenaudokite aliejinių makiažo valiklių (pvz. dvifazių micelinių losjonų ar makiažo aliejų) - nors klijai jau spėjo sustingti, aliejai gali juos susilpninti;
  • prauskite akių vokus ir blakstienas su tam skirta priemone, kurią rekomenduoja jūsų blakstienų meistrė, nes jų sudėtis nepažeidžia klijų ir yra švelni akims,
  • be reikalo nelieskite ir nepatraukite dirbtinių blakstienų, nes, nepaisant klijų sukibimo, bet koks mechaninis pažeidimas gali neigiamai paveikti jūsų blakstienų išvaizdą;
  • šukuokite blakstienas šepetėliu, kurį paprastai gaunate iš savo blakstienų stilistės, ir įsitikinkite, kad šepetėlis visada būtų švarus;
  • apribokite lankymąsi baseine, saunoje ar soliariume, nes blakstienų drėkinimas per ilgai veikiant aukštai temperatūrai gali paveikti klijus;
  • blakstienų priauginimo efektas klasikiniu, volume ar hibridiniu metodu atrodo pakankamai įspūdingai, todėl kurį laiką drąsiai galite atsisakyti blakstienų rietiklio naudojimo, nes tai gali pažeisti sintetinius plaukelius;
  • būkite atsargios atliekant kasdienę priežiūrą, jei reikia tepti priemonę aplink akių sritį, tegul tai būna švelnus kremas (atsisakykite aliejų, vazelino ir riebių kremų), atsargiai patapšnokite po apatiniu voku;
  • Jei norite pabrėžti blakstienų priauginimo efektą su makiažu, atsisakykite vandeniui atsparios kosmetikos (blakstienų tušas, akių kontūro pieštukas) ir rinkitės blakstienų priauginimui skirtą kosmetiką, pavyzdžiui, specialius tušus.

Kaip prižiūrėti dirbtines blakstienas - priaugintų blakstienų prausimas

Nors kai kurias tai vis dar stebina, bet taip - blakstienas reikia plauti. Normalu, kad atlikdami makiažo valymą, mes nuvalome makiažą ir nuo jų, o po to nuskalaujame vandeniu arba nuvalome veido putomis ar geliu. Su natūraliomis blakstienomis, šis metodas galbūt išlaikytų išbandymą, bet netikrų blakstienų atveju - nebūtinai. Veido geliai gali būti per stiprūs arba juose gali būti aliejų, turinčių įtakos blakstienoms

Kuo plauti priaugintas blakstienas ir kaip dažnai tai daryti?

Kartais jūsų blakstienų meistrė gali jums įteikti arba rekomenduoti specialų šampūną blakstienoms plauti. Verta jį naudoti, nes tai švelnios formulės produktas, kurio pH yra artimas natūraliam ašarų pH. Dėl to akys nėra dirginamos, o blakstienos - tiek dirbtinės, tiek tikros - yra švelniai prižiūrimos ir tinkamai nuvalomos. Šiai užduočiai galite naudoti minkštą šepetėlį, nes jis leidžia gerai paskirstyti priemonę ant blakstienų ir pasiekti visus nedidelius tarpelius tarp jų.

Kaip prižiūrėti juostines ir magnetines blakstienas?

Tikėtina, kad juostinėms ir magnetinėms blakstienoms nereikės ypatingos priežiūros. Jos yra naudojamos vienos dienos nešiojimui. Tokio tipo blakstienas reikia nuimti prieš einant miegoti, nes abiem atvejais blakstienų klijai arba specialus akių pieštukas su geležies dalelėmis tiesiogiai liečiasi su gležna akių vokų oda. Tokių gaminių nešiojimas per ilgai gali sukelti alergines reakcijas arba dirginti. Svarbiausia yra apriboti prisilietimą prie blakstienų dienos metu, nes paprasti klijai to gerai netoleruoja ir blakstienos gali nukristi.

Kaip prižiūrėti DIY kuokštelines blakstienas?

Dirbtinės blakstienos, skirtos priauginimui namuose, yra ilgiau išsilaikantis metodas, kuris gali išlikti apie 5 dienas. Remiantis vartotojų atsiliepimais, tinkamai prižiūrint blakstienas, efektas ant akių išlieka šiek tiek ilgiau.

Kaip ir ankstesniais atvejais, rekomenduojama per daug neliesti blakstienų kuokštelių. Kaip bebūtų, jos turi padidintą atsparumą drėgmei, nes yra klijuojamos ne įprastais klijais, o specialiu rišikliu, kurį tepame ant natūralių blakstienų prieš suliejant jas su netikromis. Vis dėlto, verta vengti saunų ar ilgų karštų vonių. Fiksatoriaus naudojimas yra dar vienas svarbus dirbtinių blakstienų priežiūros žingsnis. Jis ne tik neutralizuoja klijų lipnumą, bet ir užfiksuoja poveikį, todėl dauguma gamintojų teigia, kad naudojant blakstienų kuokštelius, rekomenduojama naudoti fiksatorių kiekvieną vakarą.



Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai tik patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika