Gidas: Kaip Prisiauginti Dirbtines Blakstienas Namuose Žingsnis Po Žingsnio

Gidas: Kaip Prisiauginti Dirbtines Blakstienas Namuose Žingsnis Po Žingsnio

Dirbtinės blakstienos yra puikus būdas paryškinti kiekvienos moters žvilgsnį. Tačiau ne visos turime laiko, kad galėtume praleisti keletą valandų grožio salone. Blakstienų priauginimo procedūra taip pat siejasi su gana nemažomis išlaidomis. Laimei, yra ne mažiau įspūdingų ir pigesnių blakstienų priauginimo būdų, kuriuos galite atlikti lengvai neišėjus iš namų.

Kokias dirbtines blakstienas pasirinkti?

Išskyrėme tris blakstienų priauginimo namuose metodus:

Kiekvienas iš jų pasižymi visiškai skirtingu naudojimo būdu. Susipažinkite su jais geriau ir pačios nuspręskite, kas jums tiks geriausiai. Atminkite, kad svarbūs ne tik rezultatai, bet ir visas formavimo procesas, kuris turėtų būti lengvas, greitas ir saugus.

DIY klijuojamos blakstienos kuokšteliais

Dirbtinės blakstienos, skirtos prisiauginti blakstienas namuose, yra saugiausias ir patvariausias iš aukščiau minėtų būdų. Kokie yra pagrindiniai pranašumai?

  • kuokštelinės blakstienos yra priklijuojamos ant lanksčių, plonų juostelių, kurios nešiojant yra nepastebimos
  • blakstienų kuokšteliai dedami po natūraliomis blakstienomis, kurios anksčiau buvo padengtos specialiu rišikliu, todėl blakstienos atrodo labai natūraliai, juostelės lieka nematomos,
  • "pasidaryk pats (DIY)" blakstienų priauginimui naudojami produktai nesiliečia su jautria akių vokų oda,
  • blakstienų uždėjimas trunka mažiau nei 10 minučių ir išsilaiko apie 5 dienas,
  • bet kada galite jas nuimti naudodamos valiklį,
  • stilių pasirinkimas labai platus ir kiekviena gali rasti kažką sau.

Ko prireiks norint prisiauginti DIY kuokštelines blakstienas?

Norint namuose prisiauginti kuokštelines blakstienas, jums prireiks daugiau nei įprastų klijų ir pinceto. Prieš pasirenkant šį metodą, pravartu žinoti, kokių produktų ir įrankių prireiks norint sukurti gražią ir ilgalaikę išvaizdą:

  • Blakstienų kuokšteliai, skirti naudojimui namuose - laikomi tam skirtame dėkle, kad apsaugoti jas nuo pažeidimų.
  • Rišiklis - specialūs klijai, skirti „Pasidaryk Pats“ blakstienų priauginimui. Jo formulė yra lipni ir neišsausėja, kaip įprasti blakstienų klijai. Tai suteikia jums visišką baigtinės išvaizdos kontrolę.
  • Kad priauginimas būtų lengvesnis ir veiksmingesnis, pravartu turėti specialios formos dirbtinių blakstienų aplikatorių, kuris lengvai sulieja kuokštelines blakstienas su natūraliomis.
  • Fiksatorius - fiksatorius DIY blakstienų priauginimui. Naudokite ji ant blakstienų jų uždėjimo, kad neutralizuotumėte klijų lipnumą ir užfiksuotumėte blakstienas.
  • Dirbtinių blakstienų valiklis, leidžia bet kuriuo metu saugiai ir švelniai pašalinti blakstienas. Geriausia tepti po blakstienomis ir po kurio laiko blakstienos švelniai nuslys mūsų akių vokų.

DIY kuokštelinių blakstienų gamintojai savo parduotuvėse siūlo minėtus produktus ir specialius aplikatorius. Jie taip pat pridedami starter rinkiniuose, kuriuose yra visi reikalingi priedai, įskaitant pasirinkto stiliaus blakstienas. Tokių rinkinių kaina yra gana patraukli, o juose esančių produktų užtenka tikrai ne vienai priauginimo procedūrai.

Kaip prisiauginti DIY kuokštelines blakstienas?

Dirbtinių blakstienų kuokšteliai naudojimui namuose yra intuityvūs ir patogūs. Sekdamos šias paprastas instrukcijas, būsite užtikrintos, kad jūsų išvaizda bus ilgalaikė, išsilaikanti iki 5 dienų!

1 ŽINGSNIS: Gerai nuvalykite blakstienas. Galite naudoti specialų blakstienų ir antakių šampūną, kuris tobulai paruoš juos procedūrai.

2 ŽINGSNIS: patepkite Pasidaryk Pats (DIY) blakstienų kuokštelius su rišikliu. Tepkite juo per visą blakstienų ilgį arba nuo šaknų iki pusės (geriausiai pritaikyti klijavimo būdą pagal jūsų natūralių blakstienų ilgį) ir palaukite 15-20 sekundžių. Klijai nepraranda lipnumo ir neišsausėja, todėl, jei norite, galite lengvai uždėti daugiau blakstienų.

3 ŽINGSNIS: Suimkite blakstienų kuokštelius prie pagrindo (niekada neimkite už galiukų, nes galite pažeisti gležną kuokštelį) ir, žiūrėdami žemyn arba šiek tiek patempiant voką į viršų, priklijuokite kuokštelius po natūraliomis blakstienomis. Laikykitės 1 mm atstumo nuo blakstienų linijos. Jei kuokšteliai buvo tinkamai pritvirtinti, tuomet pereikite prie kito žingsnio.

4 ŽINGSNIS: Kiekvieną kartą, kai klijuojate blakstienų kuokštelius ir esate patenkinti rezultatu, specialiu aplikatoriumi suspauskite blakstienas kartu. Taip užfiksuojate ir sujungiate dirbtines blakstienas su natūraliomis. Uždėjus visas blakstienas, dar kartą prispauskite jas su aplikatoriumi.

5 ŽINGSNIS: Kai uždėjimas bus baigtas, laikas neutralizuoti klijų lipnumą. Šiai užduočiai naudokite fiksatorių. Produktas turi specialų šepetėlį, leidžiantį užtepti produktą tose vietose, kur anksčiau tepėte klijus. Ir viskas!

Jei norėsite nuimti blakstienas, tiesiog naudokite netikrų blakstienų valiklį. Užtepę jo ant blakstienų, palaukite apie 30 sekundžių ir švelniai nubraukite kuokštelius. Tuomet nusivalykite makiažą kaip įprasta.

Juostinės blakstienos

Kaip rodo jų pavadinimas, blakstienos yra ant ilgos, juodos juostelės, kuri priklijuojame prie akių vokų. Galime rasti daug įvairių blakstienų stilių, kuriuos galima lengvai priderinti norimai progai.

Kaip uždėti juostines blakstienas?

Prieš pradėdami dėti tokio tipo blakstienas, pirmiausiai išsibandykite jas ant akies. Juostelinės blakstienos yra gana universalios, todėl jos gali būti per ilgos jūsų akims. Tada jas reikia apkarpyti. Būkite atsargios ir nenukirpkite per daug, nes rezultatai gali būti ne patys geriausi. Juostinių blakstienų uždėjimo žingsniai yra labai paprasti:

  • Nuvalykite akių vokus nuo bet kokių odos priežiūros priemonių likučių.
  • Ant blakstienų juostelės užtepkite nedidelį kiekį tam skirtų klijų.
  • Priklijuokite juostelę prie voko tiesiai virš blakstienų linijos.

Klijuojant blakstienas galite susidurti su tam tikromis problemomis. Juostelė gali prilipti per aukštai arba per žemai ir gali judėti per akies voką ir ištepti jį klijais. Be to, bandant tinkamai priklijuoti blakstienas prie vieno akies kampo, klijai kitame juostelės gale gali jau išdžiūti, todėl blakstienos blogai prilimpa prie odos. Nepamirškite prieš eidami miegoti nusiimti juostelines blakstienas.

Magnetinės blakstienos

Esminis skirtumas su magnetinėmis blakstienomis yra tai, kad jos neturi klijų. Norint pritvirtinti juostelę prie voko, jums reikės specialaus akių pieštuko su geležies dalelėmis. Blakstienų juostelėje yra nedideli magnetukai, skirti prilipti akių pieštuko.

Kaip užsidėti magnetines blakstienas?

Netikrų magnetinių blakstienų uždėjimas yra labai paprastas ir reikalauja trijų paprastų žingsnių:

  • Pirmiausiai užtepamas specialus akių pieštukas su geležies dalelėmis, kurį galite naudoti ir ant akių makiažo, todėl prieš tai nereikia kruopščiai nuvalyti odos.
  • Naudodami specialų akių pieštuką, nubrėžkite liniją ant akies. Tik nuo jūsų priklauso, ar linija nueis nuo vieno akies kampučio iki kito, o gal norite pasidaryti kažką išraiškingesnio.
  • Palaukite, kol akių pieštukas išdžius ir prilieskite magnetines blakstienas. Akių pieštukas turi lengvai pritraukti magnetukus. Jei blakstienos kreivai priglunda prie voko, galite lengvai jas nuimti ir pabandyti dar kartą.

Kyla klausimas - ar magnetinės blakstienos tinka visoms? Kad blakstienos priliptų prie voko, reikia panaudoti tinkamą akių pieštuko kiekį. Plonos linijos gali nepakakti ir ne visoms moterims patinka storos ir ilgos linijos. Akių pieštukas ne visada tinka akių formai, todėl nukritusių akių vokų savininkėms gali visiškai netikti. Daugelio naudotojų nuomone, akių pieštuko kvapas ne itin džiugina, o jo aplikatoriui trūksta tikslumo.

Reziumė - kokias blakstienas rinktis "Pasidaryk Pats" blakstienų priauginimui namuose?

Panašu, kad DIY blakstienų priauginimui namuose skirtos kuokštelinės blakstienos yra geriausias pasirinkimas. Jas labai lengva uždėti, jos turi neįtikėtinai platų stilių pasirinkimą, o gamintojai užtikrina, kad bet kas galėtų lengvai susidoroti su jų priauginimu. Be to, jų kaina yra įperkama, kas reiškia priauginimo patvarumą ir efektyvumą. Investavus į blakstienų priauginimo rinkinį, galėsite blakstienas užsidėti daugelį kartų, o jame esančios priemonės yra saugios akims.



Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai tik patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika