Atraskite Pačias Madingiausias Blakstienų Priauginimo Tendencijas Ir Priderinkite Jas Prie Savo Akių!

Atraskite Pačias Madingiausias Blakstienų Priauginimo Tendencijas Ir Priderinkite Jas Prie Savo Akių!

Blakstienų priauginimas klasikiniu, volume arba hibridiniu metodu yra vienas dalykas, tačiau galutinis rezultatas dažnai priklauso nuo pasirinkto stiliaus, kurį norime turėti. Peržiūrėkite pačius populiariausius variantus ir apsvarstykite kuris tinka būtent jums!

Blakstienų priauginimo stiliai - į ką atsižvelgti prieš renkantis?

Kiekvienas blakstienų priauginimo metodas - klasikinis, volume ir hibridinis - gali būti naudojamas kuriant įvairius ir įdomius stilius. Daugelis jų yra ypač populiarūs, tačiau ne visada tinka visiems. Akių tipai yra skirstomi pagal formą ir padėtį:

  • mažos ir didelės,
  • apvalios ir migdolo formos,
  • išsikišę ir giliai įdubusios,
  • plačios ir siauros akys.

Kai kurie blakstienų stiliai b, tokius kaip nukritę akių ar pasislėpę akių vokai ir pnš. Štai kodėl blakstienų meistrės turi patikrinti, koks yra jos klientės akių tipas, ir pasiūlyti tinkamą stilių. Galutinis pasirinkimas visada yra jūsų, tačiau verta pasiklausyti specialisto, kad po procedūros nepasigailėtumėte savo sprendimo.

Populiariausi blakstienų priauginimo stiliai - atraskite ką nors sau!

  • Katės Akys

Tai labai populiarus dirbtinių blakstienų stilius, dažniausiai atliekamas naudojant 1:1 blakstienų priauginimo metodą. Blakstienų specialistė prikabina dirbtines blakstienas prie natūralių, sklandžiai graduodama jų ilgį nuo vidinio iki išorinio kampo. Šis metodas vizualiai pailgina išorinį kampą ir susiaurina akį. Jei klientė turi natūraliai ilgas blakstienas, stilistė dirbtines blakstienas klijuoja tik prie išorinio kampo, kad efektas išliktų kuo natūralesnis.

Šis stilius geriausiai tinka didelėms, apvalioms ir siauroms akims. Migdolų formos akims, užkritusioms ar su pakritusiais vokais, šis stilius gali sustiprinti nepageidaujamą efektą.

  • Voverės Efektas

Šis blakstienų formavimo stilius didina dirbtinių blakstienų ilgį palaipsniui, pradedant nuo vidinio kampo. Kai stilistė pasiekia aukščiausią antakių lanko tašką, ji pradeda naudoti vis trumpesnes ir trumpesnes blakstienas. Šis metodas skirtas pakelti akies kamputį, kad akis atrodytų didesnė ir atviresnė. 

Šis stilius puikiai tinka akims, kurios yra arti vienas kitos bei pakritusiems akių vokams

  • Kim Camellia Blakstienos

Šis efektas, dar žinomas kaip Kim stilius arba Kim Kardašian blakstienos, dažnai naudojamas su volume metodu. Tai stilius, kuris šiomis dienomis yra itin populiarus. Kardašian efektas apima įvairaus ilgio blakstienas, ir kai kurios iš jų formuojamos į blakstienų vėduokles. Šis stilius suteikia neįtikėtinai natūralų rezultatą, nesukuriant plokščios ir perdėtos išvaizdos.

Gražiai pabrėžia žvilgsnį ir vizualiai atveria akis. Jis yra pakankamai universalus ir tinka daugeliui akių tipų.

  • Akių Pieštuko Efektas

Akių pieštuko efektas sukuria du-viename efektą - itin paryškintos blakstienos ir akių kontūro efektas ant voko. Blakstienos pradedamos dėti nuo vidinio kampo iki išorinio kampo, palaipsniui didinant jų ilgį, tačiau minimaliai užriečiant, sukuriant akių kontūro efektą ant voko.

Tai gražus stilius, tačiau jis skirtas tik konkrečioms klientėms. Gerai dera migdolo formos akių savininkėms su pakeltu išoriniu kampu . Toms, kurių akys yra giliau įdubusios arba su pakritusiais akių vokais, tai gali pabloginti nepageidaujamą efektą.

  • Russian Volume ir Hollywood Volume

Šis stilius yra dažnas pasirinkimas naudojant volume blakstienų priauginimą (2-8D). Šiam stiliui skirtos dirbtinės blakstienos yra nusmailėjusios prie pagrindo, kad dėl įspūdingos apimties vis dar atrodytų natūraliai ir neperkrautų akies. Blakstienos ir blakstienų linija atrodo daug storesnės, taip sukuriant gražų blakstienų vėduokles virš akies.

Šiuo stiliumi turėtų susidomėti siaurų akių savininkės, norinčios jas vizualiai padidinti, be to, tai puikiai užmaskuoja pakritusius vokus su giliau įdubusiomis akimis.

Spalvotos blakstienos - kaip išryškinti akis su spalva?

Blakstienų priauginimas naudojant spalvotas, sintetines blakstienas techniškai nesiskiria nuo standartinių priauginimo metodų - klasikinio, volume (apimties) ar hibridinio. Tačiau kaip bebūtų, spalvotos blakstienos skirstomos į tris variantus:

  • pilnos - vienos spalvos išvaizda;
  • mišrios - procedūros metu stilistė maišo spalvas;
  • ombre - blakstienos yra juodos, tačiau galiukai yra kitokios spalvos.

Moterys retai renkasi kelių spalvų išvaizdą, nes rezultatai yra itin patraukiantys akį ir ne itin tinka kasdieniai išvaizdai. Jos dažniau renkasi subtilius akcentus, toliau nuo įspūdingų vaivorykštės spalvų išvaizdos. Turėkite omenyje, kad blakstienų priauginimas trunka apie 4 savaites ir ne kiekviena gali sau leisti sugrįžti tokio išraiškingo stiliaus papildymui.

Kaip spalvotas blakstienas priderinti prie akių spalvos?

Spalvotų blakstienų priauginimas gali būti pasirinkimas moterims, kurios nori išsiskirti ir sužavėti visus, tačiau yra ir kitų, daug artimesnių natūraliai išvaizdai, variantų. Kai kurios spalvos, kurios skiriasi nuo klasikinės juodos, yra skirtos arba papildyti akių spalvą per kontrastą (kontrastinga spalva) arba pabrėžti akis (harmoninga spalva). Kaip išsirinkti tinkamiausią spalvą? 

  • ŽALIOS AKYS - kontrastingos spalvos: RAUDONA, RUDA, VIOLETINĖ, ALYVINĖ; harmoningos spalvos: GELTONA, MĖLYNA, ŽALIA
  • GILIAI RUDOS AKYS - kontrastingos spalvos: GELTONA, VIOLETINĖ, ŽALIA; harmoningos spalvos: RUDA, PERSIKINĖ, LAŠIŠOS
  • MĖLYNOS, PILKOS AKYS - kontrastingos spalvos: GELTONA, BORDO, VIOLETINĖ, ORANŽINĖ; harmoningos spalvos: ŽALIA, GRAFITO, ROŽINĖ, PILKA
  • ŠVIESIAI RUDOS/LAZDYNO SPALVOS - kontrastingos spalvos: ŽALIA, MĖLYNA, VIOLETINĖ; harmoningos spalvos: SMĖLIO SPALVOS, RUDA, PILKA, PERSIKINĖ

Spalvotų blakstienų priauginimas - kaip tinkamai sulieti spalvas?

Kad efektas neatrodytų perdėtas, o blakstienos būtų tinkamos nešioti kasdien, blakstienų meistrė turi gerai parinkti spalvas ir pakankamai subtiliai sulieti spalvotas blakstienas, kad jos atliktų savo funkciją - paryškintų akį. Dažniausiai, galite rinktis iš dviejų efektų:

  • stilistė priklijuoja keletą spalvotų  blakstienų tarp natūralių, kurios sukurs subtilų ir ne per ryškų pasirinktos spalvos prisilietimą;
  • stilistė nemaišo spalvų, o pasirenka vieną blakstienų segmentą (dažniausiai šalia išorinio akies kampučio) ir ten prideda kelias pasirinktos spalvos blakstienas, taip sukuriant spalvingą akcentą.

Drąsesnėms klientėms gali kilti pagunda rinktis kiek kitokius sprendimus, kuomet juodų blakstienų yra atsisakoma visiškai. Trys populiariausi efektai yra šie:

  • vienos spalvos išvaizda;
  • vienos spalvos išvaizda, bet kartu priderinant skirtingus jos atspalvius;
  • Vaivorykštinis vaizdas, sukurtas naudojant kelių spalvų blakstienas ir jas sumaišant. 


Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai tik patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika