Gidas: Kaip Užtepti Tušą Kaip Tikrai Profesionaliai, Kad Galėtumėte Mėgautis Visą Dieną Išliekančiu Makiažu!

Gidas: Kaip Užtepti Tušą Kaip Tikrai Profesionaliai, Kad Galėtumėte Mėgautis Visą Dieną Išliekančiu Makiažu!

Daugelis iš mūsų nesuvokia, kad tinkamas tušo naudojimas gali visiškai pakeisti mūsų išvaizdą ir makiažo estetiką. Nesvarbu, ar esate švelnių blakstienų gerbėja, ar labiau mėgstate stiprų ir ryškų makiažą, turėtumėte žinoti, kaip teisingai užtepti tušą.

Kodėl meistriškas blakstienų tušo užtepimas yra toks svarbus?

Tinkamai tušu padengtos blakstienos yra raktas į jūsų akių apibrėžtumą. Naudojant gerą ir estetišką makiažą, akys atrodo didesnės ir labiau išreikštos. Visos norime ilgų ir storų blakstienų, todėl tušų gamintojai tenkina daugelį mūsų poreikių, kurdami inovatyvius, storinančius, ilginančius ar riečiančius tušus, o kartais net 3-viename. Kaip bebūtų, jei netinkamai tepsite blakstienų tušą, nepadės net brangiausias ir geriausias tušas.

Per didelis priemonės naudojimas, lipnios blakstienos, primenančios voro kojas, daug gumulėlių, kurie krenta nuo blakstienų, ir išsitepusios juodos dėmės ant vokų - tai vienos dažniausių blogo tušo užtepimo pasekmių, kurios gali visiškai sugadinti makiažo estetiką. To pasekoje, tai gali sukurti groteskišką efektą, kuris absoliučiai nesusijęs su stilingu makiažu. Jei norite išvengti šių nesklandumų ir svajojate apie estetišką ir ilgai išliekantį akių makiažą, peržiūrėkite mūsų makiažo patarimus, kaip tinkamai užtepti tušą.

Kaip tepti tušą - pasiruošimas yra prioritetas!

Tai tikriausiai yra bene svarbiausias žingsnis norint išlaikyti tušą ant blakstienų. Tušas tikrai neprilips prie blakstienų, padengtų odos priežiūros priemonių, makiažo, dulkių ar negyvos odos nešvarumais. Tai esminis aspektas norint sukurti ilgai išliekantį ir estetišką makiažą, o kartu tai ir dažniausiai apleidžiamas žingsnis. Galite nuriebalinti blakstienas labai paprastu būdu. Tereikia tinkamai jas prižiūrėti ir, pavyzdžiui, nuplauti jas su šiek tiek veido gelio putomis arba bent jau gerai nuplauti su vandeniu. Taipogi galite naudoti specialų blakstienų ir antakių šampūną. Šie švelnūs produktai puikiai nuplauna nešvarumus, riebalus ir makiažo likučius.

Taip paruoštos blakstienos mielai priims tušą ir užtikrins, kad jis išsilaikys vietoje. Elastingos ir sudrėkintos blakstienos taip pat apsaugo nuo nubyrančių priemonių!

Kaip tepti tušą - ar blakstienų rietiklis yra privalomas?

Nebūtinai! Nors jis yra gana svarbu siekiant geriausio makiažo rezultato. Tinkamai naudojamas blakstienų rietiklis tikrai gali:

  • pakelti blakstienas,
  • suteikti joms stiprų riestumą,
  • sukurti ilgesnių blakstienų įspūdį.

Kaip naudoti blakstienų rietiklį? Tai gana paprasta ir intuityvu. Laikykitės šių paprastų žingsnių, tačiau atminkite, kad blakstienų rietiklis VISADA naudojamas prieš tepant tušą! Naudojant jį ant tušo, galite sulaužyti blakstienas!

  1. Pritraukite blakstienų rietiklį arčiau akies ir įsitikinkite, kad visos blakstienos yra tarpelyje tarp viršutinio ir apatinio galiukų.
  2. Kai apatinis galiukas bus netoli blakstienų linijos, suspauskite jį su nedaug jėgos. Nepamirškite palaikyti atstumo nuo blakstienų linijos ir netraukite blakstienų rietiklio, nes taip galite išplėšti blakstienas.
  3. Palaukite 10-20 sekundžių. Kuo ilgiau laikysite suspaudę blakstienas, tuo įspūdingesnis bus efektas.
  4. Atidarykite blakstienų rietiklį ir perkelkite jį link blakstienų galiukų, tada vėl uždarykite ir palaikykite 5-10 sekundžių - taip dar labiau sustiprinsite riestumą.
  5. Viskas! Jei norite dar labiau sustiprinti efektą, veiksmą galite pakartoti. Taip pat, nepamirškite užtepti tušo iškart po blakstienų rietiklio naudojimo. Tai gerai užtvirtins riestumą.

PATARIMAS: Jei norite sustiprinti blakstienų rietiklio efektą, galite jį švelniai pašildyti naudojant, pavyzdžiui, plaukų džiovintuvą. Juk blakstienos yra plaukai, o juos geriausia formuoti naudojant šilumą.

Kaip tepti tušą - pereikime prie to!

Apatinė eilutė. Jei jau kruopščiai nusivalėte blakstienas ir panaudojote blakstienų rietiklį, tuomet pats laikas pereiti prie pagrindinės dalyko: kaip užtepti tušą? Didžioji dauguma moterų tiesiog tempia šepetėlį per blakstienas, dažnai pradeda nuo vidurinės dalies, ir tuom viskas užsibaigia, Ar kažkas su tuo negerai? Ne, jei mėgstate subtiliai paryškinti blakstienas, tai jūsų individualus pasirinkimas. Tačiau jūsų blakstienų linija neatrodys storesnė ir blakstienos neatrodys ilgesnės bei tankesnės. Jei norite tai pakeisti, turite atkreipti dėmesį į kelis svarbius faktorius.

TINKAMO BLAKSTIENŲ TUŠO PASIRINKIMAS

Svarbu atkreipti dėmesį į savo blakstienų poreikius ir į tai, ką iš tikrųjų norite su jomis padaryti. Jei norite, kad jos atrodytų ilgesnės, rinkitės ilginantį tušą  geriausia tokį, kuris taip pat riestų blakstienas. Ar jūsų blakstienos plonos ir gležnos? Geriausias sprendimas bus storinantis tušas. Ar norite maksimalaus ilgio, apimties ir riestumo? Rinkitės blakstienų tušą trys-viename.

TURIU TINKAMĄ TUŠĄ, O KAS TOLIAU?

Atėjo laikas makiažui. Kaip tepti tušą? Nepamirškite nuvalyti šepetėlio nuo perteklinio tušo kiekio. Po to, kai jį ištrauksite, galite tiesiog nuvalyti su servetėle. Svarbiausias dalykas yra pradėti tepti nuo blakstienų šaknų. Tai labai svarbu norint, kad blakstienų linija atrodytų tankesnė, o juk to mes visos norime, tiesa? Keliant šepetėlį aukštyn išilgai blakstienų, stenkitės daryti zigzaginius judesius. Taip tušas geriau paskirstys tarp blakstienų, o blakstienos geriau atsiskirs, nes šereliai gali pasiekti tarpelius tarp blakstienų. Kai šiek tiek išdžius (palaukus apie 30 sekundžių), galite uždėti kitą sluoksnį, kad pagerintumėte rezultatą.

PATARIMAS: Jei norite pasiekti katės akių efektą, pirmą tušo sluoksnį tepkite nuo akies vidurio iki išorinio akies kampo. Tik tada ant visų blakstienų užtepkite dar vieną tušo sluoksnį.

AR TURĖČIAU TEPTI TUŠĄ ANT SAVO APATINIŲ BLAKSTIENŲ?

Tai priklauso nuo to, ar jums pačiai tai patinka. Kai kas sako, kad tai būtina, nes be jo ant akies voko susidaro kontrastas. Tame yra daug tiesos, ypač jei mėgstate teptis daugiau tušo. Įsitikinkite, kad išlaikote pusiausvyrą. Jei blakstienas tepate tik vienu plonu sluoksniu ir jums nepatinka efektas, kitą kartą galite ir nebetepti. Taip pat atminkite, kad jei jūsų plaukai yra šviesūs (blondiniški, imbieriniai), per daug tušo gali labai kontrastuoti su jūsų veido bruožais.

KAIP TEPTI TUŠĄ ANT APATINIŲ BLAKSTIENŲ?

Yra dvi technikos. Apatines blakstienas denkite laikant šepetėlį vertikaliai. Šepetėlio galiuku palieskite blakstienas ir įsitikinkite, kad blakstienos yra atskirtos. Šis metodas puikiai tinka trumpoms apatinėms blakstienoms. Ilgesnių apatinių blakstienų savininkės šepetėlį gali naudoti įprastu būdu, laikydamos jį horizontaliai ir judindamos iš vienos pusės į kitą. Rinkitės metodą pagal savo poreikius ir žiūrėkite su kuriuo jaučiatės patogiausiai!

Kaip tepti tušą - ar galima dar labiau sustiprinti tušo efektą?

Na, taip. Galite ne tik užtepti daugiau sluoksnių tušo ar naudoti blakstienų rietiklį, galite investuoti ir į tušo pagrindą. Jei kada nors susidūrėte su terminu permatomas tušas, tai būtent tai ir yra. Tokio tipo produktai yra skirti padidinti makiažo patvarumą, pastorinti ir pailginti blakstienas, suteikti joms riestumo, taip pat jas pamaitinti.

Šis produktas tepamas ant blakstienų, prieš pat blakstienų tušą. Tušo pagrindas tiksliai atskiria blakstienas ir padengia jas tolygiai, padidinant jų apimtį ir ilgį. Jis sukuria pagrindą ant blakstienų, todėl tušas jas padengia tolygiai, ir dėl elastingų pagrindo savybių tušas geriau prilimpa - jis netrupės ir neišteps po akimis.

Skaidriame tuše yra maitinančių ir drėkinančių ingredientų, tokių kaip botaniniai ekstraktai ir pantenolis. Jie padaro blakstienas glotnesnes, suteikia joms blizgesio, padidina baltymų sintezę bei ženkliai jas sustiprina

Kaip tepti tušą - jūsų tušo priežiūra

Kad ir kaip besistengtumėte tobulai užtepti tušą - jei tinkamai neprižiūrėsite blakstienų tušo, jis nelabai ką duos. Verta rūpintis savo kosmetika ir stengtis pratęsti jos gyvavimą tinkamai ją naudojant. Tušas reikalauja to paties. Galite ne tik laikyti jį gana stabilioje temperatūroje, atokiau nuo saulės, bet ir stengtis, kad į pakuotę nepatektų oro. Stenkitės įstumti ir išstumti šepetėlį nedideliu kampu, kad į vidų patektų mažiau oro ir kad tušas per anksti neišdžiūtų. Niekada nejudinkite šepetėlio aukštyn ir žemyn, kad paimtumėte daugiau priemonės! Tiesiog švelniai išimkite šepetėlį ir pakreipkite jį kampu, kad paimtumėte daugiau tušo. Atminkite, kad tokiu būdu galite sutaupyti pinigų, nes po mėnesio nereikės jų išleisti naujam tušui.



Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai tik patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika