Kaip Per Kelias Sekundes Turėti Ilgesnes ir Tankesnes Blakstienas?

Kaip Per Kelias Sekundes Turėti Ilgesnes ir Tankesnes Blakstienas?

Daugelis moterų svajoja apie pilnas ir ilgas blakstienas, tačiau kai kurios iš mūsų neturi laiko profesionalioms blakstienų meistrės procedūroms, kurios trunka kelias valandas. Kartais mums labai trūksta laiko ir norime, kad efektas būtų, tikrąja to žodžio prasme, pasiektas per minutę. Ar yra koks nors būdas tai pasiekti? Taip, iš tikrųjų ne vienas!

Blakstienų Tušas Ilgiui Arba Apimčiai

Tušas yra tai, ką moterys privalo turėti. Be jokių išimčių. Daugelis iš mūsų neįsivaizduojame makiažo krepšelio be jo arba išėjimo be paryškintų blakstienų. Ką tokie tušai daro?

Tinkamas blakstienų tušo sudedamųjų dalių komplektas, skirtas apimties didinimui, lengvai pasiskirsto tarp blakstienų ir apgaubia jas nuo pat šaknų. Tuo pat metu, jis tiksliai jas atskiria ir neleidžia susidaryti gumulėliams. Blakstienų linija iš karto tampa pilnesnė, o kartais net pasiekiame į akių kontūro pieštuką panašių rezultatų, kas suteikia akiai nuostabaus apibrėžtumo.

Panašiai veikia ir ilgiui skirtas tušas. Jo tekstūra yra pakankamai stora, kad priglustų prie blakstienų galiukų, todėl jos iš karto pailgėja.

Naudojant daugiau sluoksnių, galima lengvai pagražinti blakstienų išvaizdą. Taip pat galite naudoti tušą du-viename ir mėgautis pailginimo bei pastorinimo efektu, kuris suteikiamas vos per kelias sekundes! Nepamirškite, kad tušą visada reikia tepti ant idealiai švarių, be riebalų blakstienų, kad mėgautumėtės ilgiau išliekančiais rezultatais.

Kas Yra Skaidrus Tušas ir Ar Verta Jį Rinktis?

Jei nesate pilnai patenkintos savo blakstienų tušu ir nemėgstate tepti daugiau produktų, į makiažo rinkinį galite įtraukti blakstienų tušo pagrindą. Šis populiarus, bespalvis tušas naudojamas prieš tepant įprastą tušą. Ką tiksliai jis daro?

  • Jis pastorina blakstienas - toks produktas apgaubia blakstienas, kad sukurtų daugiau apimties prieš tepant įprastą tušą.
  • Jis pailgina blakstienas - kosmetikos priemonė nusėda ant blakstienų galiukų, kad pailgintų blakstienas, be to, ši priemonė pagerina blakstienų elastingumą ir sukuria pastebimą riestumą.
  • Jis yra ilgai nešiojamas - kai tik tušo pagrindas išdžiūsta, jis padeda geriau sukibti pačiam tušui, be to, jis yra atsparus drėgmei ir temperatūros pokyčiams, kad padėtų jums išvengti tušo išsitepimų ir pleiskanojimo.
  • Jis paruošia blakstienas tušui - blakstienų tušo pagrindas padaro blakstienas lengviau suvaldomas ir atskiria jas, kad būtų užtikrintas tolygus blakstienų padengimas.
  • Jis turi papildomų maitinamųjų savybių - tokiose priemonėse gausu maistinių medžiagų, kurios pagerina blakstienų plaukelius, stiprina juos, padidina elastingumą ir užfiksuoja hidrataciją.

Kaip Naudoti Skaidrų Tušą?

Tušo pagrindo užtepimas yra nesudėtingas.

  1. Pirmiausiai, įsitikinkite, kad jūsų blakstienos yra švarios. Naudokite savo įprastą veido prausiklį arba išbandykite specialų antakių ir blakstienų šampūną.
  2. Išimkite šepetėlį ir pašalinkite produkto perteklių. Nuvalykite perteklių į buteliuką arba naudokite servetėlę.
  3. Pradėkite tepti tušo pagrindą nuo pačių blakstienų pagrindo, lygiai taip pat, kaip tepate tušą. Pasukite šepetėlį pirmyn ir atgal, kad įsitikintumėte, jog padengti net trumpiausi blakstienų plaukeliai.
  4. Palaukite, kol pagrindas išdžius. 30 sekundžių turėtų pakakti. Pilnai užtenka vieno sluoksnio. Dabar galite naudoti tušą.

Patarimas: Jei norite pratęsti tušo pagrindo gyvavimo laiką, stenkitės neprileisti oro į buteliuką. Įdėdami šepetėlį atgal, pasukite jį buteliuko viduje, kad į buteliuką nepatektų oro.

Ar tušo pagrindas turi išdžiūti prieš tepant tušą?

Taip, jis turi išdžiūti prieš naudojant tušą. Internete sklando skirtingų nuomonių, tačiau toks produktas turi specifinę sudėti, kuri tam tikru būdu veikia blakstienas. Sumaišius jį su tušu, gali pablogėti jo savybės ir pablogėti jo veikimas. Visada tepkite tušą po to, kai pagrindas pilnai išdžiūsta.

Chna Ant Blakstienų - Natūralus Pastorinimas 

Chna naudojimas ant blakstienų yra natūralus ir efektyvus būdas pastorinti blakstienas ir tuo pačiu pagilinti jų spalvą. Sumaišyta su vandeniu, ji virsta pasta, kurią tepate ant blakstienų. Chna neprasiskverbia į plaukus, apgaubia blakstienas, todėl jos tampa storesnės.

Chna žolelėse gausu blakstienas maitinančių ingredientų, o susidariusi danga apsaugo jas nuo pažeidimų. Jei norite sužinoti daugiau apie chna ir blakstienų dažymą, skaitykite mūsų straipsnį.

Biri Pudra Ant Blakstienų - Paprastas Triukas Storesnėms ir Ilgesnėms Blakstienoms

Ką daryti, jei jūsų makiažo krepšyje nėra tušo pagrindo ir labai norite, kad blakstienos atrodytų tankesnės ir ilgesnės? Išbandykite paprastą triuką iš žvaigždžių makiažo meistrių. Tai biri pudra.

Triukas gali atrodyti neįtikėtinas, tačiau jis tikrai veikia. Moterys mėgsta šią gudrybę ir dalijasi savo rezultatais „TikTok“ ir „Instagram“ platformose. Net ir prasčiausios kokybės blakstienų tušai išlieka ant blakstienų visą dieną, netepdami ir nepleiskanojantys. Tačiau geriausias šio triuko dalykas yra storesnių ir ilgesnių blakstienų efektas. Blakstienų tušo ir pudros derinys sukuria tirštą pastą, kuri apgaubia blakstienas ir nusėda ant jų galiukų.

Biri Pudra Ant Blakstienų. Kaip Ją Naudoti?

Yra du populiarūs būdai, kuriuos galite rasti internete. Štai pirmasis. Ištraukiate tušo šepetėlį iš buteliuko, padengiate su biria pudra ir įdedate atgal į buteliuką. Tačiau šio metodo mes nerekomenduojame. Pudros patekimas į buteliuką gali pakeisti tušo formulę ir ją tiesiog sugadinti ir produktas taps nebenaudingas.

Įsigyti papildoma šepetėlį yra kur kas geresnis pasirinkimas Štai mūsų žingsnis po žingsnio gidas, kaip sukurti blakstienoms ilgį ir apimtį su biria pudra.

  1. Gerai nuvalykite blakstienas.
  2. Norint pasiekti blakstienų pakėlimo efektą, naudokite blakstienų rietiklį.
  3. Užtepkite pirmąjį tušo sluoksnį. Atlikite tai kuo tiksliau, judinant šepetėlį pirmyn ir atgal.
  4. Dabar metas biriai pudrai. Uždėkite nedidelį kiekį produkto ant makiažo šepetėlio, geriausiai puraus, ir užtepkite ant blakstienų. Idealiu atveju nelieskite šepetėlio prie plaukų, o švelniai nupurtykite nuo jo pudrą. Palaukite kelias sekundes, kol pudra susimaišys su šlapiu tušu.
  5. Užtepkite dar vieną tušo sluoksnį - jis susijungs su pudra ir pirmuoju tušo sluoksniu.

Kaip Pastorinti Blakstienas? Alternatyvūs Metodai

Jei norite storesnių blakstienų ir turite daugiau laiko, galite išbandyti specialius blakstienų serumus. Reguliariai naudojant, jie leidžia pasiekti sensacingų ir ilgalaikių rezultatų, kurie pastebimi net be makiažo priemonių. Tokiuose blakstienų stiprikliuose gausu vitaminų ir ekstraktų, kurie gerina blakstienų plaukelius ir skatina blakstienų augimą. Padidėjusi blakstienų apimtis yra ne tik storesnių plaukelių rezultatas, bet ir naujų blakstienų atsiradimas. Tokie produktai yra labai vertinami vartotojų - verta juos apsvarstyti.

Ricinos aliejus taip pat gerai veikia. Tai geriausias naminis ir piniginę tausojantis būdas turėti storesnes blakstienas. Ricinos aliejus yra turtingas riebalų rūgščių ir vitamino E šaltinis. Dėka jo blakstienos tampa atsparesnės slinkimui ir sustiprinamas jų elastingumas. Užteptas ant blakstienų - ricinos pupelių aliejus skatina naujų blakstienų augimą. Vis dėlto reikia šiek tiek laiko, kad pamatytumėte to rezultatus.

 



Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai tik patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika