Populiariausios Tušo Naudojimo Klaidos, Kurias Daro Tikrai Kiekviena Moteris

Populiariausios Tušo Naudojimo Klaidos, Kurias Daro Tikrai Kiekviena Moteris

Tušo naudojimas yra laikomas lengviausiu žingsniu atliekant makiažą. Tačiau dauguma iš mūsų nesuvokia darant klaidas, dėl kurių tušas neišlieka visą dieną arba suteikia prastesnį efektą. Pasitikrinkite, ar jūs nedarote kokių nors iš šių klaidų, ir kuo greičiau jų atsikratykite.

Tušo Naudojimo Klaidos Kodėl Nesate Patenkinta Savo Akių Makiažu

Blogai užteptas tušas tikrai gali sugadinti nuotaiką, ypač kai vidury dienos pastebite baisias, lyg voro kojos, sulipusias blakstienas. Tušas, padarantis meškėno akis arba pleiskanojantis ir krentantis ant skruostų, taip pat nepagerins jūsų nuotaikos. Klaidos tepant blakstienas taip pat gali jas pabloginti, sukelti sausumą, lūžinėjimą ar net pernelyg didelį jų slinkimą. Žemiau pateikiame populiariausias tušo naudojimo klaidas, kurias galite lengvai pašalinti.

Tušo Naudojimo Klaidos

  • Užtepėte per daug tušo

Svajodamos apie įspūdingą efektą, makiažo metu esame linkusios užtepti kelis tušo sluoksnius. Tai nėra blogai, bet, kaip visada, nuosaikumas yra sveikintinas. Nuvalyti tušo perteklių nuo šepetėlio taip pat labai svarbu jį tepant. Galite naudoti servetėlę. Nerekomenduojame jo nušluostyti ant buteliuko, nes jis greičiausiai išdžius ir paprasčiausiai susisluoksniuos.

Norint pasiekti ryškią blakstienų apimtį ir ilgį, mums reikia dviejų ar trijų viršutinių sluoksnių, tačiau yra ir geresnių sprendimų, kuriuos rekomenduojame. Pirmiausiai, turėtumėte rinktis tušą pagal paskirtį. Kosmetikos rinkoje galime rasti daugybę ilgio ar apimties suteikiančių tušų, kuriuos reikia tepti tik vienu sluoksniu, kad jūsų blakstienos atrodytų norimos išvaizdos.

Dar vienas veiksmingas sprendimas - blakstienų tušo pagrindas. Tai vertingas produktas, nes pasižymi kondicionuojančiu ir apsauginiu poveikiu. Blakstienų tušo pagrindas palengvina tušo užtepimą, sumažina pleiskanojimą ir išsitepimą, taip pat suteikia blakstienoms pastebimo storio ir sulaiko hidrataciją. Maitinamieji ingredientai iš tušo pagrindo prasiskverbia į blakstienas ir jas kondicionuoja, o norimam blakstienų storiui ir ilgiui užtenka vos vieno tušo sluoksnio.

  • Neteisingai naudojate blakstienų rietiklį

Deja, nors tai yra vienas populiariausių makiažo aksesuarų, jis ne visada naudojamas tinkamai. Svarbiausia yra tai, kad prieš tepant tušą reikia naudoti blakstienų rietiklį. Naudojant jį po tušo užtepimo, blakstienos gali lūžti arba išsitraukti!

Atminkite jį visada naudoti ant švarių, be jokio makiažo blakstienų. Šis įrankis leis pakelti ir užriesti blakstienas, o naudojant gerą tušą, efektas išliks visą dieną.

  • Dienos eigoje pridedate dar daugiau tušo

Įtemptomis dienomis, skubėjimas ir darbų perteklius gali turėti įtakos mūsų makiažui. Makiažo pataisymai yra visiškai gerai, tačiau užtepti naują blakstienų tušo sluoksnį ant blakstienų, kurios prieš kelias valandas jau buvo padengtos tušu, yra didelė klaida. Po kelių valandų blakstienos surenka dulkes ir pūkelius nuo mūsų drabužių, todėl šviežias tušo sluoksnis palieka blakstienas sulipusias, todėl vaizdas atrodo prastesnis.

Jei norite užtepti daugiau tušo, geriausia būtų pašalinti anksčiau užteptą tušą. Pasinaudokite vatos diskeliu ir vienkartiniu aplikatoriumi. Pasidėkite padelį po blakstienomis ir švelniai nuimkite produktą su drėgnu vienkartiniu aplikatoriumi, nuo blakstienų pagrindo link galiukų. Taip darydamos nesugadinsite viso savo makiažo. Dabar jau galite tepti naują tušo sluoksnį.

  • Naudojate pasenusį tušą

Bet koks produktas turi galiojimo laiką, taip pat ir tušas. Realiai, tušas turėtų būti keičiamas kas du ar tris mėnesius. Pasibaigęs galiojimas neužtikrina tolygios aprėpties, tušas tampa tirštesnis, todėl tepamas ant blakstienų netolygiai ir beveik iškart sulimpa. Susidarę gumulėliai tikrai neatrodo tvarkingai. Dar blogiau, yra didelė tikimybė, kad jei pateks į akis, sukels deginimo pojūtį, ašarojančias akis ir paraudimą. Senas tušas labai neigiamai veikia blakstienų plaukelius. Jis išsausina blakstienas ir gali sukelti blakstienų lūžinėjimą, o blogiausiu atveju - blakstienų kritimą.

Atminkite, kad akies organas yra labai gležnas ir jam nederėtų susidurti su tokia rizika. Blakstienų tušų keitimas - tai ne tik rūpinimasis tvarkinga makiažo išvaizda, bet ir jūsų savijauta bei sveikata.

  • Jūs prileidžiate oro į tušo buteliuką

Kiek kartų dėjote tušo šepetėlį pirmyn ir atgal, bandydamos kuo daugiau jo padengti su tušu? Tai didelė klaida! Taip darydamos, į buteliuką prileidžiate oro, o tai sutrumpina jūsų tušo gyvavimo laiką.

Kad ant šepetėlio gautųsi optimalus tušo kiekis - pasukite jį buteliuke nedideliu kampu, kad paimtumėte produktą iš buteliuko vidaus. Taip blakstienų tušas geriau prilips prie šepetėlio nei tada, kai šepetėlį vis įkišate ir ištraukiate.

  • Tepant tušą jūs žiūrite aukštyn

Ar esate linkusi išsitepti akių vokus ar net antakius tušu? Jūs tikriausiai žiūrite aukštyn, kai naudojate tušą. Stenkitės tai daryti žiūrėdamos žemyn, geriausiai laikyti akis pusiau užmerktas. Taip išvengsite produkto patekimo ant odos, taip pat sukursite gražesnį blakstienų užrietimą. Visada pajudinkite šepetėlį pirmyn ir atgal, kad blakstienos lengviau atsiskirtų ir tolygiai padengtumėte jas tušu.

Kai tepant tušą žiūrite aukštyn, jūsų kakta susiraukia. Taip gilinate kaktos linijas, kurios gali pagreitinti odos senėjimo procesą.

PATARIMAS: Jei išsitepėte odą, nevalykite jos iš karto. Galite nesijaudindamos užbaigti veido makiažą, o tada tiesiog nuimti jį su nagais. Neliks jokių pėdsakų. O šlapias tušas greičiausiai išsiteps dar labiau ir atims dar daugiau jūsų brangaus laiko.

  • Apatinės blakstienos - jūs tepate per daug tušo arba jos visai nenaudojate

Tikriausiai amžina tušo dilema. Svarbu rasti laimingą viduriuką. Apatinės blakstienos taipogi turi būti padengtos tušu, nes gali atsirasti stiprus kontrastas, jei jos paliekamos be makiažo. Jei nėra balanso tarp viršutinių ir apatinių blakstienų, tai yra pastebima ir akys atrodo mažesnės. Kita vertus, ant apatinių blakstienų užtepus per daug tušo, blakstienos gali atrodyti juokingai ir per daug apkrautos.

Šepetėlio galiuko naudojimas yra geriausias būdas užtepti tušą ant apatinių blakstienų. Taip pat yra tušų su specialiu, plonu aplikatoriumi, leidžiančiu be vargo padengti apatines blakstienas.

PASTABA: Jei turite pakritusius vokus, geriausia netepti tušo ant apatinių blakstienų. Priešingu atveju jūsų akys gali atrodyti liūdnos.

  • Dažnai naudojate vandeniui atsparius produktus

Tai gali pasirodyti nieko baisaus, tačiau dėl tirštos, vandeniui atsparių tušo formulės, reikia skirti daugiau laiko makiažo pašalinimui prieš einant miegoti. Būdamos pavargusios ir susierzinusios, esame linkusios stipriai trinti akių vokus, o tai labai pavojinga - dažniausiai dėl to lūžinėja blakstienų plaukeliai arba jie iškrenta per anksti. Atminkite, kad pasirinkus vandeniui atsparų tušą, jūs taip pat pasirenkate skirti daugiau laiko švelniam jo pašalinimui.

  • Jūs nenuvalote makiažo

Jei svarstėte, ką blogiausia galite padaryti savo blakstienoms, tai pamirštate apie jų priežiūrą. Bet kokio tipo makiažas apsunkina blakstienas bei odą, todėl svarbu leisti joms pailsėti nakties metu. Tušas apgaubia blakstienas, todėl net brangiausios ir geriausios formulės gali pakenkti jūsų blakstienoms, jei jį nešiojate per ilgai. Blakstienų išsausėjimas garantuotas, jei vis pamiršite apie blakstienų tušo pašalinimą. Atminkite visada nusivalyti makiažą prieš miegą. Rinkoje yra specialių antakių ir blakstienų šampūnų, jei norite dar labiau puoselėti savo blakstienas.

Ar Yra Ryšys Tarp Blakstienų Priežiūros Ir Akių Makiažo?

Kasdienė blakstienų priežiūra turi didelę įtaką jūsų makiažo išvaizdai. Tušas geriau prilimpa prie sveikų blakstienų. Jei turite retas blakstienas, jas padengus tušu, gali atsirasti pastebimų spragų. Štai kodėl reikia vengti minėtų klaidų, o blakstienomis rūpintis kasdien.

Blakstienų Priežiūra. Kaip Sustiprinti Blakstienas?

Yra trys populiariausi ir efektyviausi blakstienų stiprinimo būdai, įperkami ir draugiški piniginei.

  • Blakstienų serumas. Atsiranda vis daugiau produktų, kurie padeda mums įgauti storesnes ir stipresnes blakstienas. Įvairūs blakstienų serumai turi specialiai sukurtą formulę, kurioje gausu vitaminų ir maistinių medžiagų. Jie atgaivina ir apsaugo blakstienas, taip pat skatina blakstienų augimą.
  • Ricinos aliejus. Jo teigiamas poveikis yra žinomas jau seniai, tai populiarus plaukų aliejus, turintis daug privalumų. Pasirodo, kad jis puikiai stiprina antakius ir blakstienas. Aliejus juos pamaitinta, padaro storesnius ir blizgesnius. Ricinos aliejus itin gerai skatina plaukų augimą.
  • Papildų Vartojimas. Optimalus vitaminų, mineralų ir maistinių medžiagų gavimas yra naudingas visam organizmui. Bet kokie trūkumai pasireiškia per silpnesnius plaukus ir nagus. Vaistinėse galime rasti daug vaistažolių pagrindu pagamintų produktų, kurie gali užpildyti spragas.

Peržiūrėkite mūsų straipsnį, jei norite sužinoti daugiau apie blakstienų priežiūrą.



Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai tik patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika