Blakstienų kartografavimas - Kas Tai Ir Kas Į Jį Įeina?

Blakstienų kartografavimas - Kas Tai Ir Kas Į Jį Įeina?

Blakstienų kartografavimą verta naudoti, nepaisant to, ar esate pradedančioji blakstienų meistrė, ar jau turinti ilgametę patirtį šioje srityje. Blakstienų kartografavimas buvo sukurtas siekiant užtikrinti, kad blakstienų priauginimo procesas būtų lengvesnis ir žymiai trumpesnis. Kaip reikia gerai atlikti blakstienų kartografavimą? Ar tai tikrai taip naudinga? Ar verta naudoti jau paruoštus blakstienų priauginimo žemėlapius ar kurti savo? Sužinokite šiandien!

Blakstienų kartografavimas - kas tai?

Blakstienų priauginimo žemėlapis yra paprasčiausiai tariant, blakstienų priauginimo schema, nurodanti, kokias blakstienas pasirinkti ir uždėti ant tam tikro natūralių blakstienų segmento. Toks žemėlapis skirtas tam, kad blakstienų stilistei būtų lengviau susikurti specifinį blakstienų vaizdą, taip pat išlaikyti klientės akių simetriją. Be to, blakstienų schemos sudarymas gali padėti sutrumpinti procedūros laiką. Tai trunka mažiau nei minutę ir supaprastina procesą Nereikia gaišti brangaus laiko galvojant apie tolesnius procedūros etapus, tiesiog reikia sekti, ką rodo blakstienų žemėlapis.

Blakstienų kartografavimas - kam jis skirtas?

Blakstienų kartografavimas bus naudingas tiek naujoms, tiek pažengusios blakstienų stilistėms. Tai tikrai bus geras pasirinkimas pradedančiosioms, nes jos išmoks susikurti specifinį blakstienų stilių ir geriau įsisavins visą informaciją, ypač apie storį, ilgį ir riestumą bei pasirinktus blakstienų priauginimo metodus.

Patyrusios blakstienų meistrės taip pat gali drąsiai juo naudotis, kad palengvintų ir paspartintų savo darbą. Tame nėra nieko blogo, nes blakstienų kartografavimas gali žymiai padidinti produktyvumą. Štai kodėl pravartu išmokti blakstienų kartografavimo ir pradėti juo naudotis.

Kaip atlikti blakstienų kartografavimą?

Visas procesas yra gana paprastas. Ruošiant klientę blakstienų priauginimui, visada turite atsiminti vieną iš svarbiausių žingsnių - atskirti apatines blakstienas nuo viršutinių, kad jos netrukdytų dirbtinių blakstienų priauginimui. Tai galite padaryti naudojant specialius padelius (dažniausiai hidrogelio arba pagamintus iš specialios medžiagos be pūkelių). Uždėkite juos ant apatinio voko, atskirdamos apatines blakstienas ir pradėkite priauginimą. Jei nuspręsite sukurti blakstienų žemėlapį, tai bus tam tinkamiausias momentas.

Pasiimkite rašiklį ar ploną žymeklį ir ant padelio padėkite taškus, nurodančius, kokio ilgio dirbtines blakstienas norite naudoti. Nubrėžkite ilgas linijas, kurios skirtos dirbtinėms blakstienoms. Tokiu būdu, blakstienas yra padalinamos į segmentus, pažymint juos skaičiais, atitinkančiais blakstienų ilgius. Taip žinome, kurias blakstienas reikia rinktis priauginimo procedūros metu. Viskas! Blakstienų kartografavimas nėra sudėtingas ar daug laiko reikalaujantis ir gali būti nepaprastai naudingas.

Į ką reikėtų atkreipti dėmesį kuriant blakstienų žemėlapį?

Atminkite, kad kuo daugiau turėsite praktikos, tuo geriau tai atliksite. Blakstienų kartografavimas nėra sudėtingas ir su laiku kiekviena blakstienų stilistė susikuria savo metodą, tačiau, kad jis būtų teisingas, verta atkreipti dėmesį į kelis svarbius faktorius:

  • Tinkamai išmatuokite abiejų akių ilgį. Atminkite, kad abi akys ne visada yra vienodos, todėl norint išlaikyti blakstienų simetriją, reikia to nepamiršti.
  • Be to, nepamirškite sukurti blakstienų žemėlapio, kai jūsų klientė sėdi arba stovi. Kuomet ji guli, jos kūną veikia gravitacija, todėl akies vokas nusileidžia nevienodai.
  • Žemėlapį taip pat galite pažymėti ant akies voko, naudojant mažus taškelius. Tai daryti verta, nes dedant dirbtines blakstienas dažnai patempiate voką, pakeičiant jo formą. Taškai leidžia geriau suvaldyti procesą.

PATARIMAS: Renkantis rašiklį blakstienų žemėlapiui, rinkitės kitą spalvą nei juoda. Rašiklis gali būti žalias arba rožinis. Taip jūsų akys kur kas mažiau pavargs, nes blakstienų spalva ir žemėlapio spalva kontrastuos viena su kita.

Naudojimui jau paruošti blakstienų žemėlapiai - ar verta juos naudoti?

Paruošti blakstienų žemėlapiai pateikiami kaip lipdukai, kuriuos galite klijuoti ant hidrogelio pagalvėlės. Jie užtikrina gera patogumą, galite juos naudoti, tačiau jie ne visada yra geriausias pasirinkimas. Yra dvi priežastys.

  1. Naudojant paruoštus lipdukus, nesukursite savo metodo. Lipdukai skirstomi į skirtingus blakstienų stilius, tačiau profesionalės mano, kad geriau yra įgauti praktikos šioje srityje. Be to, klientės tikrai įvertins jūsų individualų požiūrį ir dėmesį.
  2. Jie gali padaryti daugiau žalos nei naudos. Priminimas: kiekvieno žmogaus akys yra skirtingos, o dešinė ir kairė akis ne visada yra simetriškos. Naudojant tą patį trafaretą ant kairės ir dešinės akies, galima sukurti asimetrišką vaizdą. Todėl geriausia būtų, kad blakstienų stilistė išanalizuoti akių formas ir pati sudarytų blakstienų žemėlapį, kad sukurtų gražią ir simetrišką blakstienų išvaizdą.

Blakstienų kartografavimas - patiems populiariausiems blakstienų stiliams

  • Lėlės akių efektas: Naudokite ilgiausias blakstienas akies centre. Lėlės akies efektas sukurtas tam, kad akis atrodytų apvalesnė ir vizualiai ją atvertų. Šis efektas idealiai tinka migdolo formos akių arba plačiai išsidėsčiusių akių savininkėms.
  • Katės akių efektas: Šis efektas dažniausiai naudojamas norint, kad akys atrodytų ilgesnės. Palaipsniui ilginkite blakstienas nuo vidinio iki išorinio akies kampučio. Kaip bebūtų, nepamirškite naudoti trumpesnių blakstienų (1 arba 2 mm) pačiame išorinio kampo krašte. Natūralios blakstienos yra trumpesnės ir kartais šiek tiek silpnesnės šioje vietoje, todėl blakstienos gali greičiau nukristi arba nusileisti, sugadindamos galutinę išvaizdą. Šis stilius dažnai laikomas gana universaliu, tačiau geriausiai tinka apvalioms ar arčiau viena kitos esančioms akims.
  • Voverės akies efektas: Šį efektą galite susieti su kalno forma. Tai apima laipsnišką blakstienų ilgio didinimą nuo vidinio akies kampučio, kol pasieksite aukščiausią lanko tašką, tada palaipsniui mažinkite blakstienų ilgį. Voverės akies efektas skirtas išorinio akies kampučio pakėlimui, todėl tinka migdolo formos ar arčiau viena kitos esančių akių, su pakritusiais akių vokais, savininkėms.
  • Kim efektas: Vienas populiariausių ir geidžiamiausių blakstienų priauginimo efektų. Kaip matote nuotraukoje, be standartinės blakstienų apimties, kiekvienas sekantis segmentas paryškinamas vis ilgesnėmis blakstienomis, sukuriant įspūdingus spindulius. Tai dar vienas universalus efektas, tačiau geriausiai tinka migdolų formos ir apvalioms akims.


Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai tik patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika