Blakstienų Riestumas - Viskas, Ką Turėtumėte Žinoti Ir Kaip Išsirinkti Tinkamą Savo Akių Tipui

Blakstienų Riestumas - Viskas, Ką Turėtumėte Žinoti Ir Kaip Išsirinkti Tinkamą Savo Akių Tipui

Blakstienų rietimas - šį terminą tikrai girdėjote ne kartą. Kodėl blakstienų forma yra tokia svarbi? Ar tai nulemia tik galutinį rezultatą, o gal yra kažkas daugiau? Kaip pasirinkti tinkamą riestumą tam tikro tipo akims? Šiandien pabandysime apibendrinti visą reikiamą informaciją. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte daugiau.

Blakstienų rietimas - kas tai yra ir kodėl tai taip svarbu?

Paprasčiau tariant, blakstienų riestumas reiškia dirbtinių blakstienų formą. Riestumas lemia blakstienų kampą, kuris yra atsakingas už galutinį rezultatą. Tinkamai pasirinkę blakstienų užrietimą, galime vizualiai atverti akį arba padaryti ją siauresne, taip pat užmaskuoti grožio trūkumus, pavyzdžiui, pakritusius akių vokus. Štai kodėl patyrusios blakstienų stilistės visada turėtų tinkamai išanalizuoti akį

Blakstienų riestumas - tipai

Blakstienų riestumo tipai žymimi abėcėlės raidėmis, pradedant A (žemiausias riestumo laipsnis) ir baigiant U. Blakstienos turi skirtingus kampus, tačiau jos taip pat skiriasi ir rietimo būdais, ypač nestandartiniuose riestumo tipuose (pavyzdžiui riestumas L). Iš visų šių variantų, yra keletas populiariausių rietimo tipų, kuriuos galima rasti kiekviename grožio salone, dėka jų universalumo ir natūralaus efekto

  • A (J) riestumas - blakstienos užriestos maždaug 30° kampu, todėl atrodo labai subtiliai ir puikiai tiks natūraliai tiesių blakstienų savininkėms;
  • B riestumas - maždaug 45° kampas reiškia, kad blakstienų užrietimas yra šiek tiek didesnis, bet vis dar laikomas natūraliu;
  • C riestumas - rietimo kampas apie 60°, panašiai į B riestumą, blakstienos labai natūralios formos, primena natūralias blakstienas po blakstienų rietiklio naudojimo;
  • D riestumas - laikoma sunkiausiu riestumu rinkoje su maždaug 70° kampu, kurį dažniausiai renkasi klientės, norinčios šiek tiek labiau pastebimo efekto;
  • L riestumas - nestandartinis rietimas, nes blakstienos yra gana tiesios iki tam tikro taško, o tada staigiai užriečiamos į viršų - šias dirbtines blakstienas labai dažnai naudoja moterys, kurių blakstienos natūraliai auga žemyn. Dėl tokios specifinės blakstienų struktūros, stilistė gali pasiekti neperdėtą riestų blakstienų efektą;
  • M riestumas - struktūra labai panaši į L tipo blakstienas, tačiau tokio tipo rietimas yra švelnesnis nei L riestumo atveju.

Teisinga akies analizė

Norint pasirinkti tinkamą blakstienų rietimą, kuris tiktų pasirinktam priauginimo būdui ir atitiktų norimą blakstienų stilių, geras blakstienų meistrė tinkamai įvertins akis ir patikrins, kas labiausiai tiks jos klientei. Kartais vien akių rėmelis gali pasakyti, kuris blakstienų riestumas konkrečiu atveju bus tinkamiausias. Taip pat būtina gerai apžiūrėti klientės natūralias blakstienas - įvertinus jų išvaizdą, bus daug lengviau pasirinkti tinkamo storio dirbtines blakstienas, kurios neužgoš akies, neapkraus natūralių blakstienų ir ilgai išsilaikys.

Kitas labai svarbus akių analizės aspektas yra tai, kad blakstienų specialistė turi aptikti natūralius netobulumus, pavyzdžiui nukritę akių vokai. Būtina apsvarstyti, koks blakstienų stilius bus geriausias būdas užmaskuoti tokius trūkumus. Kartais klientės net nežino, kad tokių turi ir ateina pas stilistes jau išsirinkusios blakstienų stilių. Būdamos blakstienų priauginimo profesionalės, turėtume žinoti, kaip paprastai paaiškinti klientei, kad tam tikras blakstienų priauginimo stilius gali būti ne pati geriausia idėja ir kuom būtų galima jį pakeisti.

Blakstienų rietimas ir akių tipai

Ar blakstienų rietimas tikrai toks svarbus priauginant blakstienas? Mes sakome: tikrai taip. Specifinis blakstienų rietimas lemia ne tik dirbtinių blakstienų išvaizdą, bet ir gali pakeisti viso veido išvaizdą. Blakstienos gali užmaskuoti nukritusius vokus ar žemyn nukreiptas akis, tačiau netinkamos blakstienos taip pat gali žymiai paryškinti šiuos efektus. Negana to, su dirbtinėmis blakstienomis blakstienų meistrės gali sumažinti arba padidinti akis, taip pat sukurti optinę iliuziją akims, kurios yra per siauros arba plačiai nutolusios viena nuo kitos. Tas pats pasakytina ir apie giliai įdubusias ar išsikišusias akis.

Kuris rietimas skirta konkrečiam akių tipui?

  • Pakritę akių vokai: dažniausias blakstienų rietimas yra D, L ir M. Stiprus riestumas užmaskuoja akių voko odos perteklių. Trumpas arba vidutinio ilgio blakstienas geriausia dėti į išorinius kampučius, o per vidurį drąsiai rinkitės ilgesnes blakstienas.
  • Žemyn nukreiptos akys: kai išoriniai akių kampučiai nusileidžia žemyn, sukurdami pastebimą asimetriją su vidiniais kampučiais, niekada neklijuokite ilgų blakstienų prie išorinių kampučių, nes tai žymiai sustiprins efektą. Einant nuo vidinio iki išorinio kampo, galite subtiliai padidinti blakstienų riestumą (C ir D).
  • Didelės akys: rinkitės optimalaus ilgio blakstienas (per ilgos gali sukelti perdėtą efektą). Dėkite jas nukreipiant į vidinį akies kampą. Verta rinktis C rietimą, o praėjus rainelės kraštą galite naudoti D rietimą, kad akys atrodytų ilgesnės.
  • Mažos akys: rinkitės gana trumpas blakstienas (su ilgomis akys atrodytų dar mažesnės), nukreipkite jas šiek tiek į išorę, naudojant C arba D rietimą galite atverti akis.
  • Arti viena kitos akys: geriausia rinktis B arba C riestumo tipą, o vidiniuose kampučiuose ir viduryje naudokite trumpas blakstienas. Ilgesnes galite naudoti tik ant išorinių akių kampučių, kad akys atrodytų ilgesnės. Vėlgi, švelniai nukreipkite blakstienas link išorinio akies kampo.
  • Toli viena kitos akys: nenaudokite ilgų blakstienų prie išorinių kampų, nes tai sustiprins nepageidaujamą efektą. Būtina vizualiai suartinti akis, todėl tiesias blakstienas klijuokite, nenukreipiant jų į išorinį akies kamputį. Čia geriausiai tiks A, C ir D rietimo tipai.
  • Giliai įdubusios akys: norėdami, kad jos atrodytų didesnės, rinkitės D arba L riestumo tipą, ilgesnes blakstienas naudokite vidurinėje voko dalyje. Akys vizualiai atrodys geriau, o tuo pat metu lengvai užmaskuosite pakritusius vokus, o tai labai dažna tokių akių savininkių problema.
  • Iššokusios akys: venkite stiprių riestumo tipų, rinkitės ant B ir C riestumą, taip pat galite eksperimentuoti su A riestumu (J). Geriausia naudoti trumpas blakstienas, o ilgesnes panaudoti tik išoriniuose kampučiuose, kad akys atrodytų kiek siauresnės.

Kurį blakstienų riestumą pasirinkti konkrečiam blakstienų priauginimo stiliui?

Tinkamų blakstienų parinkimas pasirinktam stiliui priklauso nuo tam tikrų raštų, tačiau gera blakstienų stilistė žino, kad reikia atsižvelgti ir į individualią, kiekvienos klientės akies, anatomiją. Pasirinkus konkretų blakstienų priauginimo metodą, taip pat norimą pasiekti efektą - pats metas išsirinkti tinkamą blakstienų riestumą. Štai keletas patarimų, kurie gali padėti atlikti šį procesą. 

  • Plokšti stiliai, tokie kaip rodyklės efektas arba katės akių efektas, skirti praplėsti išorinį akies kampą. Jiems reikia švelniai riestų blakstienų, pavyzdžiui, M, L arba B tipo. Norint gauti tinkamą rezultatą, kuris išlaikys savo natūralią išvaizdą, geriau tiesiog vengti stiprių užrietimų.
  • Lėlės efektas, Kim efektas, lapės efektas, o kartais ir katės akių efektas (priklausomai nuo norimo rezultato) - šie efektai skirti šiek tiek atverti akį, todėl čia svarbu didesnis riestumas, todėl geriau naudokite C, CC arba D tipą.
  • Russian volume efektui arba Hollywood blakstienų efektui taip pat reikia švelnaus riestumo, kad rezultatai neatrodytų groteskiški. Šiuo atveju, labiausiai paplitęs rietimo tipas yra B rietimas.
  • Blakstienų priauginimas naudojant subtilius apimties metodus, tarkim, 2D arba 3D, yra pagrįstas skirtingo tipo riestumo pasirinkimu, atsižvelgiant į klientės pageidavimus.
  • 1:1 metodui be papildomo blakstienų stiliaus taip pat tiks bet koks riestumo tipas, jei nepamiršite pirmiausiai išanalizuoti akių tipo.

Blakstienų riestumo tipai - ar galima juos maišyti?

Be abejo! Visos mūsų blakstienos yra skirtingos. Priauginant blakstienas, nebūtina naudoti tik vieno tipo blakstienų. Galite juos drąsiai maišyti, jei tik naudosite tinkamą riestumo tipą ir blakstienų ilgį, kad sukurtumėte tobulą blakstienų išvaizdą. Renkantis B arba C blakstienų riestumo tipus, reikia nepamiršti, kad C riestumas vizualiai atrodys trumpesnis nei B tipo, net jei abu blakstienų kuokšteliai yra 10 mm ilgio. C riestumo blakstienos yra tik šiek tiek labiau užriestos nei B tipo.

 



Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai tik patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika