Blakstienų Meistrės Pagrindai: Blakstienų Priauginimo Pincetai

Blakstienų Meistrės Pagrindai: Blakstienų Priauginimo Pincetai

Blakstienų meistrės gali sukurti nuostabią blakstienų išvaizdą, kuri išsilaiko daugelį savaičių ir sutaupo laiko atliekant rytinio makiažo rutiną. Tačiau, kad jų darbas būtų visiškai efektyvus - joms reikia gero blakstienų pinceto. Sužinokite, kodėl šie blakstienų priauginimo aksesuarai yra tokie svarbūs.

Kuo skiriasi blakstienų priauginimo pincetai nuo įprastų pincetų?

Iš pirmo žvilgsnio, jei nesate susipažinę su šia tema, skirtumas matomas tik išvaizdoje. Įprasti pincetai, kuriuos tikriausiai turite savo makiažo krepšelyje, yra nedideli, o jų galiukai turi būti lygūs ir liestis, kad būtų galima tiksliai sugriebti smulkius daiktus, pavyzdžiui, nepageidaujamus, išlindusius antakių plaukelius.

Kuom pincetai blakstienų priauginimui yra kitokie? Aksesuarai, kuriuos šiuo metu turime rinkoje, yra tikrai profesionalūs. Medžiagos, naudojamos kuriant šias priemones, yra aukščiausios kokybės, nes jos yra atsakingos tiek už stilistės, tiek už klientės patogumą. Pincetas užtikrina tikslų atskirų dirbtinių blakstienų suėmimą, klijavimą ir uždėjimą ant natūralių blakstienų. Pincetai blakstienų priauginimui yra itin lengvi ir gana lankstūs, dėl to - neįtikėtinai patogūs. Kodėl tai taip svarbu?

Blakstienų priauginimo pincetas - tai lyg specialisto rankos pratęsimas

Nuo 2005 metų, nuo blakstienų priauginimo pradžios (daugiausia klasikiniu metodu), šios procedūros populiarumas nuolat augo, tačiau tuomet dar nebuvo tiek daug norinčių ją išbandyti. Stilistės naudojo norvegiškus plieninius pincetus, kurie iš tiesų buvo idealus įrankis tuo metu, tačiau buvo gana sunkūs. Augant procedūrų prieinamumui ir jos reputacijai, grožio salonuose apsilankydavo vis daugiau klienčių, o blakstienų stilistės pamažu ėmė jausti rankų įtampą ir apkrovą, kurią sukelia nuolatinis darbas su tokiais pincetais.

Būtent todėl, šiuo metu jos naudoja lengvus ir tikslius aksesuarus, kurie leidžia ilgas valandas kurti įvairius blakstienų stilius, neapkraunant stilistė riešų ar pirštų. Blakstienų priauginimo pincetų antgaliai būna įvairūs, todėl kiekviena blakstienų meistrė gali išbandyti skirtingas versijas ir pasirinkti tokį aksesuarą, kuris padarys darbą efektyviu ir patogiu.

LINKSMAS FAKTAS: Kaip ir mūsų rankos, taip ir blakstienų pincetas pripranta prie pirštų spaudimo. Štai kodėl kiekvieną kartą pirkdami naujus pincetus blakstienų priauginimui, nors jie yra to paties prekės ženklo ir pasižymi lygiai tokiomis pat savybėmis, iš pradžių jausitės lyg rankoje laikytumėte visiškai kitą pincetą. Šis įrankis prisitaiko prie mūsų rankų ir mūsų darbo.

Blakstienų priauginimo pincetai - kokius tipus galime išskirti?

Blakstienų priauginimas reikalauja ne tik įgūdžių ir kantrybės, bet ir tinkamų darbo aksesuarų. Blakstienų pincetai yra pagrindinė šio proceso dalis, todėl kiekviena blakstienų stilistė turi turėti gana didelį ir įvairų jų asortimentą. Jie skirstomi į du tipus:

  • tiesūs pincetai - jų pagrindinė funkcija yra atskirti blakstienas. Ilgi ir siauri šių pincetų galiukai eina tarp blakstienų, todėl galime atskirti būtent tą vieną, mums reikalingą, blakstieną, prie kurios iš karto priklijuosime dirbtinę blakstieną ar dirbtinių blakstienų kuokštelį,
  • lenktas pincetas - jų vaidmuo kiek kitoks, nes jais yra ištraukiamos blakstienos iš dėkliuko, uždedamos tikrosios blakstienos, o svarbiausias dalykas - padeda mums lengviau susikurti blakstienų kuokštelius.

PATARIMAS: Lenkti pincetai skiriasi ne tik antgaliais, bet ir visos rankenos konstrukcija. Jie yra siaurėjantys toje vietoje, kuri nurodo, kur juos naudojant reikės spausti. Kai norime maksimaliai uždaryti pincetą, čia stipriausiai spaudžiame nykščiu. Kaip bebūtų, turite būti atsargios ir pritaikyti naudojamą jėgą pagal savo pinceto tipą. Jei spaudimas bus per stiprus, lankstus pincetas pradės lenktis ir praleis blakstienas, užuot jas gerai sugriebęs.

Į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis blakstienų priauginimo pincetą?

Pinceto pasirinkimas blakstienų priauginimui priklauso nuo stilistės norų ir technikos, kurią ji susikuria per ilgametę patirtį. Nėra taip, kad pinceto galiuko forma (lenkta, L formos arba 40° kampo) atitinka tam tikrą priauginimo metodą. Pincetai turi skirtingus galiukų profilius, kad kiekviena blakstienų meistrė galėtų rasti sau tinkamą įrankį.

Sužinokite, į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis pincetą:

  • Medžiaga, iš ko pagamintas blakstienų pincetas. Nerūdijantis arba chirurginis plienas yra geriausias pasirinkimas, nes pincetas tiesiog bus patvaresnis, atsparesnis pažeidimams ir tarnaus jums ilgiau. Be to, jų valymas bus daug lengvesnis.
  • Blakstienų pincetų ergonomika. Prieš nuspręsdami įsigyti konkrečius pincetus, patikrinkite, ar jų forma jums bus patogi. Tai yra raktas į gražų blakstienų formavimą, nes tinkamos formos aksesuarai palengvina jūsų darbą ir neapkrauna riešo.
  • Blakstienų pinceto suspaudimo jėga. Tai labai svarbu, todėl patartina rinktis pincetus su švelnia suspaudimo jėga. Norime priminti, kad blakstienų formavimas reiškia daug valandų darbo ir jo metu jūsų rankos neturėtų būti įtemptos.
  • Pinceto dizainas. Rinkitės minimalizmą ir rinkitės paprastus, sidabro spalvos pincetus be jokių pagražinimų, pavyzdžiui, dažų ant rankenų, kurie nukris valant įrankį ir nebeatrodys estetiškai. Panašiai reikėtų vengti cinkuotų pincetų (aukso spalvos) arba tų, kurie pagaminti iš „vaivorykštinio“ plieno. Pincetą valant ultragarsine plovimo mašinoje arba su stipriomis cheminėmis medžiagomis, gali atsirasti bjaurių spalvos pakitimų.
  • Jie turėtų būti rankų darbo. Pirkdami pincetą, kurį norite naudoti itin preciziškam darbui, turite būti tikros, kad jie bus geros formos ir kokybiški. Tik rankų darbo pincetai yra profesionaliai tikrinami ir tinkamai ištestuojami.

Blakstienų priauginimo pincetas - kuo skiriasi vieno suspaudimo ir dvigubo suspaudimo blakstienų pincetas?

Blakstienų pincetai skirstomi į vieno ir dvigubo kontakto. Suspaudimas yra ten, kur pincetas užsidaro. Tai vienintelė techninė pincetų savybė, kuri juos išskiria naudojimo požiūriu.

  • Vieno suspaudimo pincetas - uždarius pincetą, jo galiukai iš karto susilieja per visą ilgį.
  • Dvigubo suspaudimo pincetas - uždarius pincetą, jo galiukai susitinka tik vienoje vietoje, o tik padidinus spaudimą susilieja visas galiukas per visą ilgį.

Ką tai reiškia praktikoje? Vieno suspaudimo pincetas užtikrina tikslų blakstienų sugriebimą ir priauginimą. Juos galima naudoti kuriant blakstienų kuokštelius, naudojant vyniojimo ant juostelės arba perpinimo metodą. Dvigubo suspaudimo pincetas palengvina blakstienų kuokštelių kūrimą naudojant „shimmy“ metodą, kuris yra populiariausias ir greičiausias blakstienų kuokštelių kūrimo metodas. Kaip šie skirtingi metodai veikia?

Blakstienų kuokštelių gamybos metodai

Yra 5 blakstienų kuokštelių kūrimo metodai, kurie būtų:

  • „Shimmy" metodas - naudojant dvigubo spaudimo pincetą, nuo klijų juostelės sugriebiame mus reikalingą blakstienų skaičių. Švelniai suspaudžiame pincetą (taip, kad blakstienos atsidurtų tarp dviejų galiukų nesuspaustoje vietoje) ir minimaliais judesiais perkeliame pincetą iš vienos pusės į kitą, kol blakstienos pasiskleis ir suformuos vėduoklę. Tada maksimaliai suspaudžiame pincetą, nulupame nuo juostelės blakstienų kuokštelį ir dedame ant akies.
  • „Lean and pick-up" metodas - šis metodas, skirtas 2D blakstienoms - tai dviejų blakstienų paėmimas nuo blakstienų juostelės krašto su pincetu ir jų nuėmimas velkant. Žinoma, tai turi būti daroma švelniai, kad nepažeistumėte gležnų blakstienų.
  • Ridenimo ant juostelės metodas - nuimkite reikiamą blakstienų kiekį nuo juostelės, bet tik iki pusės jų ilgio, kad jos nebūtų visiškai nuimtos nuo juostelės. Tada pinceto galiukais švelniai sukite blakstienas, kol susiformuos į tinkamą kuokštelį, iki galo uždarykite pincetą ir nulupkite blakstienų kuokštelį, kad galėtumėte uždėti ant natūralių blakstienų.
  • „Interleaving" metodas - paimkite pasirinktą blakstienų skaičių nuo klijų juostelės ir įterpkite jas šiek tiek toliau ant juostelės. Tai suteiks daugiau laisvės kuriant blakstienų kuokštelį. Pinceto galiukais atskirkite blakstienų kuokštelį ir tada suformuotą kuokštelį naudokite ant blakstienų.
  • Pirštų metodas - pincetu nuimkite reikiamą blakstienų kiekį ir pirštų galiukais suformuokite blakstienų kuokštelį.

Blakstienų kuokštelių kūrimas yra menas, kuris reikalauja tikslumo ir praktikos. Skirtingos technikos užtikrina skirtingus efektus - nuo natūraliai atrodančių blakstienų iki ekspresyvių blakstienų stilių. Kiekviena technika reikalauja rankų miklumo ir tinkamo metodo pasirinkimas kartais priklauso nuo norimo efekto, naudojamų blakstienų tipo bei asmeninių blakstienų meistrės ir jos klientės norų.



Parašykite komentarą. Jis bus paskelbtas, kai tik patvirtins moderatorius.
Privatumo politika

Mūsų internetinė svetainė naudoja slapukus, taip pat trečiųjų šalių slapukus, kad galėtų naudoti išorinius įrankius. Jei vartotojas neduoda sutikimo, tuomet naudojami tik būtini slapukai. Nustatymus naršyklėje galite pasikeisti bet kuriuo metu. Ar duodate sutikimą naudoti visus slapukus?

Privatumo politika